FOTO Cum arată şi cu ce se ocupă acum actorii din „Singur Acasă‟. Kevin este tată de fată, iar hoţii cântă şi sculptează

9 132039299 209238094020934 2834481444277463083 n jpg jpeg

Un lucru este cert: nu există Crăciun fără aventurile lui Kevin din „Singur Acasă‟! Au trecut trei decenii de la filmările primei pelicule, iar timpul şi-a pus amprenta, chiar şi pe cei mai îndrăgiţi actori. Unii dintre ei au devenit, între timp, părinţi, alţii s-au concentrat mai mult pe carieră.

Filmul „Singur acasă‟ a lansat cariera lui Macaulay Culkin şi a devenit chiar şi o tradiţie pentru fanii din întreaga lume, în preajma sărbătorilor. 31 de ani au trecut de la lansarea primului film, însă telespectatorii încă urmăresc cu entuziasm fiecare Crăciun pe care Kevin îl petrece singur acasă, atunci când rămâne accidental fără familia lui.

Joe Pesci, Daniel Stern şi Devin Ratray sunt doar o parte dintre actorii care ne bucură, an de an. Iată cum arată ei acum şi cu ce se ocupă!

Macaulay Culkin este tată de fată şi antreprenor

Copilul „vedetă‟ a cunoscut celebritatea de mic, iar înainte să apară în „Singur Acasă‟, Macaulay Culkin a apărut şi în filmul „My Girl‟ şi în „Wish Kid‟. Culkin a jucat apoi în numeroase producţii de succes, precum: „The Good Son‟, „Richie Rich‟ şi „Saved‟. El urmează să apară, anul acesta, în sezonul 10 al „American Horror Story‟.

Nativ din New York, el a lansat brandul „Bunny Ears‟, în 2017, care are un site web şi un podcast.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, a fost împreună cu actriţa Mila Kunis, aproape 9 ani, înaintea de despărţirea lor din anul 2011, iar, în prezent, se iubeşte cu Brenda Song şi împreună au o fiică, pe Dakota, care s-a născut în aprilie 2021. Actorul şi-a numit fiica, după sora lui, care a murit în anul 2008.

Joe Pesci, banditul din film, s-a concentrat pe muzică

Pesci este un actor de renume la Hollywood, deoarece face parte din categoria actorilor premiaţi la Oscar. El a jucat în „Betsy’s Wedding‟ şi în „Goodfellas‟, în acelaşi an în care l-a jucat pe banditul din „Singur Acasă‟.

La începutul anilor 2000, a hotărât să ia o pauză de la viaţa de actor şi să se concentreze mai mult pe muzică, lansând piese de succes. 

Actorul a fost căsătorit cu actriţa Claudia Haro, din 1988 până în 1992, ulterior s-a logodit cu modelul Angie Everhart, dar s-au despărţit în anul 2008. Joe şi Angie au împreună o fiică, pe Tiffany Pesci.

Daniel Stern s-a remarcat ca sculptor

Jumătatea bandită a lui Joe Pesci a apărut în „The Wonder Years‟ şi în filmul „City Slickers‟, între „Singur Acasă 1‟ şi „Singur Acasă 2‟. De asemenea, după aceste 2 pelicule, el şi-a continuat cariera şi a apărut în filme, precum: „Rookie of the Year‟, „Viva Las Vegas‟ sau „A Previous Engagement‟.

De asemenea, s-a remarcat şi în domeniul artei. Stern este sculptor şi a creat piese impresionante pentru proiecte de artă publică, în California de Sud.

El este căsătorit cu Laure Mattos, din anul 1980. Cei doi au împreună trei copii, iar unul dintre ei, Henry Stern, este senator în California.

Catherine O’Hara şi-a urmat cariera în cinematografie

        View this post on Instagram                       A post shared by 𝐇𝐎𝐌𝐄 𝐀𝐋𝐎𝐍𝐄 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 ® (@homealoneofficial)

A post shared by 𝐇𝐎𝐌𝐄 𝐀𝐋𝐎𝐍𝐄 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 ® (@homealoneofficial)

După ce a jucat-o pe mama lui Kevin, Catherine O’Hara a apărut în multe pelicule, precum: „The Nightmare Before Christmas‟, „Over the Hedge‟, „Frankenweenie‟ sau „Tall Tall‟. În anul 2020, actriţa a câştigat şi un premiu Emmy pentru prestaţiile sale.

În 1992, ea s-a căsătorit cu regizorul şi producătorul Bo Welch, iar împreună au doi copii.

Devin Ratray: „Buzz va fi mereu în sufletul meu‟

Devin Ratray avea doar 13 ani atunci când filmul „Singur Acasă‟ a ajuns în cinematografe. Ratray are acum vârsta de 44 de ani şi continuă să apară în emisiuni TV, dar şi în filme. El a jucat inclusiv în „Supernatural‟, „The Good Wife‟, „Mosaic‟ sau „Hustlers‟.

„Sunt privilegiat că am continuat să acţionez în actorie, dar în mod clar, Buzz va fi mereu în sufletul meu‟, declara el .

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Instagram Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg