FOTO Cum arată ucraineano-americanul zis Micul Hercule, cel mai puternic băiat? N-ai crede ce vrea să devină!

1 rs jpg jpeg

Micul Hercule, un copil culturist ucrainean-american, a uimit lumea la începutul anilor 2000, pe când avea doar 8 ani. Era drăguţ şi înfricoşător, în egală măsură. A fost numit cel mai puternic băiat din lume. Acum are 29 de ani, iar aspectul său este contrar aşteptărilor.

Micul Hercule se numeşte Richard Sandrak, iar atunci când era bebeluş, părinţii săi s-au mutat din Ucraina în Pennsylvania, SUA. De la vârsta de 2 ani, părinţii au început să-l orienteze spre sport, să facă exerciţii de sporire a flexibilităţii lui. S-au mutat apoi în California, în speranţa că vor avea parte de mai multă publicitate pentru fiul lor.

Odată cu musculatura şi faima lui Richard, a crescut şi îngrijorarea medicilor. Unii credeau că singura modalitate prin care un corp atât de tânăr poate obţine musculatura pe care o avea Richard era numai prin suplimente cu steroizi sau testosteron, ceva interzis unui băiat în creştere. Părinţii au negat utilizarea steroizilor. Cercetările medicilor au sugerat că Richard era supus la antrenamente de şase-şapte ore, mult peste puterile unui copil. Cum a decurs adolescenţa lui Richard şi ce meserie total neaşteptată pentru un fost culturist ar vrea să urmeze la cei 29 de ani ai lui?

A lăsat copilăria în urmă

Pe măsură ce musculatura i s-a mărit, iar Richard a crescut, au apărut şi tensiunile din familia lui. Tatăl lui, Pavel, a încercat să intre pe piaţa suplimentelor de fitness, ceea ce probabil i-a făcut pe medicii sceptici să devină mai preocupaţi de soarta băiatului său. Antrenorul lui Richard a devenit şi el îngrijorat de alegerile părinţilor lui şi a renunţat să-l mai pregătească. Pavel a fost în cele din urmă trimis la închisoare pentru că şi-a agresat soţia căreia i-a rupt încheietura şi nasul. Publicaţia „The Guardian” scria la acea vreme: „Richard a telefonat la poliţie, cerând să nu folosească sirenele, de teama modului în care va reacţiona tatăl lui‟.

În 2007, un reporter de la aceeaşi publicaţie i-a luat un interviu. Micul Hercule îşi pierduse o mare parte din aspectul fizic uimitor de altădată. Arăta „aproape dezamăgitor de normal”, după cum a scris reporterul. „Se antrenează de 5 ori pe săptămână, câte 90 de minute, dar numai atunci când trebuie să lucreze la o anumită parte a corpului‟, a notat el. Fostul său antrenor se întorsese, iar Richard revenise la o dietă strictă şi un program de exerciţii fizice. Mulţi s-au întrebat atunci dacă ar mai putea să-şi recapete muşchii din copilărie şi dacă ar mai vrea aşa ceva.

Micul Hercule este mândru de trecutul lui

Richard nu are regrete cu privire la copilăria lui şi insistă: „Sunt foarte mândru de trecutul meu. Nu este ceva ce nu vreau să se ştie despre mine, ci doar că nu vreau să fiu blocat în trecut‟. Susţine că antrenamentul a fost ideea lui, spunând că, în copilărie, „nu a fost niciodată forţat să se antreneze sau să facă ceva împotriva voinţei mele”. În plus faţă de sutele de flotări şi şedinţe pe zi, restricţiile de alimente nesănătoase şi antrenamentele de intensitate ridicată au făcut din el un tânăr puternic, arătos, cu privire caldă.

Citeşte şi: Vedetele de altă dată: atunci şi acum

Richard Sandrak, un tânăr obişnuit care nu mai aduce cu Micul Hercule

Ajuns la 20 de ani, cel pe care îl numeau odinioară Micul Hercule s-a dovedit a nu fi un Hercule şi la maturitate, ci un om ca oricare altul. Înalt de 1,82 cm, n-ai ghici niciodată că este aceeaşi persoană cu băiatul scund şi musculos de la 8 ani. „Nu, nu mai ridic greutăţi. A devenit plictisitor”, a spus el. Micul Hercule pe care îl ştia lumea trăia doar pentru a ridica greutăţi. Părea genul de persoană care se plictisea între repetări. Având în vedere presiunile la care a fost supus, probabil este mai bine că a trecut la activităţi normale.

Într-un interviu recent, a fost întrebat: „Dacă ai putea avea jobul de vis astăzi, care ar fi acela?‟. Peste mai puţin de o jumătate de secundă, Richard a dat un răspuns la care nimeni nu se aştepta: „Om de ştiinţă sau poate chiar inginer la NASA‟ şi a încuviinţat din cap. Îşi iubeşte părinţii, se îngrijeşte de el însuşi, este mândru de trecutul lui şi aproape că te face să vrei să te dezamăgească cu ceva. Atunci, intervievatorul a insistat: „Crezi că dorinţa ta va deveni realitate?‟, iar Richard a spus fără ezitare: „Absolut! Nu există niciun motiv pentru care nu se poate întâmpla‟.

FOTO: Instagram/richard_sandrakRecente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg