FOTO Oana Roman slăbeşte şi nu se mai opreşte. Cum arată în lenjerie intimă

1 oana roman jpg jpeg

În urmă cu un an, Oana Roman a început o nouă etapă: şi-a schimbat complet stilul de viaţă şi a început o dietă cu rezultate spectaculoase. Doar în ultimele luni a slăbit 10 kilograme.

Oana este acum o femeie total transformată, nu doar mult mai slabă, ci cu o energie debordantă. Cura vedetei este, de fapt, mai mult decât o dietă, e un stil de viaţă. Oana Roman a avut probleme cu greutatea mai mult de jumătate din viaţa ei şi a fost adeseori ţinta ironiilor şi a bullyng-ului online.

„La mine e o chestie de mulţi ani. Am fost ţinta unor campanii absolut oribile de-a lungul timpului, din toate părţile. Am reuşit să fac faţă cu brio", declara ea.

A încercat nenumărate cure de slăbire de-a lungul timpului şi a realizat că nu exită o dietă-minune datorită căreia să slăbeşti rapid şi eficient, iar kilogramele pierdute revin la fel de repede.

În plus, ea nu se privează de mici plăceri, astffel că îşi permite uneori să mănânce îngheţată sau ciocolată. Odată cu această transformare tradicală, Oana nu s-a temut să se fotografieze în lenjerie intimă (FOTO 6 GALERIE).

Oana Roman a descoperit singură că secretul constă în cantităşi mici de mâncare. În plus, ea este adepta postului intermitent, adică are un interval de timp în care mănâncă într-o zi, iar până a doua zi nu mai mănâncă nimic.  „Am redus semnificativ cantităţile. Mănânc orice, dar foarte, foarte puţin. Am o singură masă consistentă pe zi, după-amiază. Seara, mănânc foarte puţin. Dacă vreau să mănânc ciocolată, mănânc trei pătrăţele. Vreau să mănânc îngheţată, mănânc o cupă de îngheţată”, a spus Oana Roman. 

FOTO Arhivă personală/InstagramRecente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg