FOTO Rihanna, o gravidă sexy! „Când arăţi bine, te simţi bine!” Cât costă o ţinută de-a ei?

1 rihanna jpg jpeg

A fost întotdeauna o fashionistă, preocupată de felul în care arată la orice oră din zi şi din noapte. Iar acum, când se pregăteşte să devină mămică, RiRi nu se dezminte, este la fel de atrăgătoare ca de obicei, în ciuda siluetei ei tot mai rotunjoare.

Trupul i se schimbă pe lună ce trece, nu şi stilul vestimentar care a caracterizat-o ani la rând. Rihanna este însărcinată, dar la fel de sexy ca întotdeauna. Nu-şi ascunde burtica de gravidă şi nici sex appeal-ul mult apreciat de admiratorii ei.

Zilele trecute, la evenimentul Fenty Beauty Universe din Los Angeles, cântăreaţa vorbea cu cei de la People despre stilul ei, numindu-l “amuzant, totuşi o provocare”. „Îmi place”, spunea ea făcând referire la stilul ei eclectic. „Mă bucur de perioada asta!”, a continuat ea.

“Mă bucur de faptul că nu trebuie să-mi fac griji cu privire la acoperirea burţii mele”, a continuat vedeta. “Dacă mă simt puţin plinuţă, nu-mi fac griji. E vorba despre un copil aici!”, explică Rihanna. Cântăreaţa a ţinut să precizeze că moda i-a dat multă încredere în ea însăşi.

“Acum, în sarcină, am zile în care îmi doresc să zac, pur şi simplu, pe canapea toată ziua. Dar, când mă machiez, îmi dau cu puţin ruj, mă transform, devin alta”, a adăugat ea. “Îţi pui şi nişte haine pe tine şi deodată parcă îţi dai seama că atunci când arăţi bine, te simţi bine”, a declarat RiRi. “Am auzit asta de multe ori până acum şi vă spun că e adevărată. Doar faptul că te aranjezi puţin te poate ridica de pe canapea şi te poate face să te simţi ca o tipă puse de rele”, a spus mai în glumă, mai în serios.

Faimoasa gravidă este însărcinată cu copilul iubitului ei, rapperul A$AP Rocky, alături de care a apărut atunci când a arătat lumii întregi pentru prima dată abdomenul ei proeminent. Recent, vedeta şi-a etalat apoi burtica purtând un cardigan Jean Paul Gautier de 480 de dolari, colanţi The Attico de 630 de dolari şi geacă Carhartt x Wardrobe.NYC, care este nu mai puţin de 750 de dolari. Deci un total de 1860 de dolari dintr-un foc! N-am mai pus la socoteală machiajul, accesoriile şi tariful hair stilistului ei. Pentru o divă de calibrul ei, oricum sunt toate aceste cheltuieli o nimica toată!

Foto - Instagram Rihanna, Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg