Gata, nu mai e un secret! Câţi bani câştigă Bianca Drăguşanu din postările de pe Instagram

2 bianca dragusanu dovada bataie jpg jpeg

Bianca Drăguşanu este foarte activă pe reţelele sociale şi a ajuns să aibă aproape un milion de followei pe Instagram, unde postează numeroase story-uri pe zi. Această activitate, însă, îi aduce sume importante de bani, însă nu este pe placul lui Alex Bodi.

Activitatea intensă a Biancai Drăguşanu pe reţelele de socializare îl deranjează tare pe soţul său, Alex Bodi, care i-a sugerat să posteze mai puţin pe Instagram.

Mai exact, acesta este de părere că blonda  oferă prea multe detalii din viaţa lor personală, ceea ce poate stârni invidia celor care îi urmăresc.

Citeşte şi: Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu au depus actele de divorţ. Schimb de replici la tv: ”Recunosc, ca bărbat, i-am dat motive să fie geloasă!”

“Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu şi câştig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care plătesc taxe. Când vine Black Friday fac şi 20.000! Aţi înţeles? Eu trebuie să am tot timpul Instastory!”, a spus Bianca Drăguşanu în emisiunea lui Capatos.

După ce în urmă cu o săptămână au anunţat că divorţează, Bianca şi Alex Bodi s-au răzgândit şi au decis să mai dea o şansă căsniciei lor.

“Eu cred că soţul meu mă iubeşte foarte mult, chiar mă adora, şi cred că vă face tot ce este posibil că să avem o căsătorie şi o viaţă frumoasă împreună. Eu nu i-am greşit niciodată lui, el ar trebuie să fie mândru de mine. Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu el? Când mi-a spus “Nu pot să trăiesc fară tine, eşti iubirea vieţii mele”, a spus Bianca Drăguşanu la Vorbeşte Lumea, potrivit Perfecte.ro.

Citeşte şi: Cum se menţine Antonia într-o formă fizică de invidiat: ”Lumea crede că trebuie să faci foamea, dar nu e adevărat!”

Alex Bodi a recunoscut că greşeşte des în relaţia cu soţia să. “Important este că suntem ok, încercăm să trecem peste tot, suntem bine. I-am greşit Biancai , câteodată poate zilnic, poate ea nu îmi spune. Suntem mult prea asemănători, sunt multe orgolii”.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg