Geanina Ilieş: „Copilul meu m-a făcut mai responsabilă“

2 ea3q0063 jpg jpeg

În urmă cu câţiva ani, Geanina Ilieş a renunţat la pupitrul ştirilor de la Antena 1 pentru a fi antreprenor. Proprietara unui salon de remodelare estetică şi mama unui băiat pe care-l adoră, Geanina a revenit în lumina reflectoarelor TV după participarea la emisiunea „Ferma“. Cea mai recentă noutate despre ea este că va prezenta un show Pro TV de succes.

Eşti noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche“. Cum s-a întâmplat asta şi ce te atrage la acest show?

Am fost o telespectatoare fidelă a acestui show încă de la primul sezon, căci este un format de emisiune care mi-a plăcut din start. Cumva, cred că s-au aşezat lucrurile foarte bine: cunosc emisiunea, îmi place foarte mult, iar eu sunt o persoană empatică şi implicată. Eu zic că mă potrivesc foarte bine în rolul de prezentatoare. Am început deja să lucrăm la emisiune, i-am cunoscut pe gospodari şi np bucur mult că am ocazia să lucrez cu oameni atât de diferiţi, cu personalităţi şi aşteptări diferite, dar care au cu toţii un numitor comun: îşi doresc să cunoască pe cineva cu care să împărtăşească tot ce au făcut până acum.

1 gospodar fara pereche 1 jpg jpeg

Ce vei aduce nou în emisiunea „Gospodar fără pereche“?

Vreau să dau un suflu nou emisiunii. O să vedeţi nişte gospodari contemporani, tineri, frumoşi, puşi pe muncă, dar şi pe flirt. Şi veţi mai vedea şi nişte fete îndrăgostite! În plus, vor fi multe alte surprize pe care o să le descoperiţi de-a lungul emisiunii.

Cum sunt gospodarii din sezonul acesta?

Sunt tineri, isteţi, harnici, iar unii dintre ei au un simţ al umorului greu de trecut cu vederea. Aşa cum aţi văzut deja, avem şi gospodarii clasici, cu ferme şi cu multe animale, dar şi băieţi care au afaceri diferite faţă de ceea ce aţi văzut până acum: de la culturi de lavandă la pensiuni una-şi-una! Dar, indiferent de domeniul în care şi-au dezvoltat activitatea, cel mai important pentru mine şi pentru ei este rezultatul: să-şi găsească sufletul pereche.

Ce le-ai recomanda pretendentelor la inima gospodarilor?

Să se bucure de momentele frumoase pe care le vor avea alături de băieţii aceştia minunaţi şi să se gândească că, indiferent cum va fi finalul, este o experienţă foarte frumoasă, care le poate schimba viaţa şi trăirile. Sunt curajoase şi frumoase, isteţe şi pline de viaţă, iar gospodarii mei le vor surprinde!

„Ferma – Un nou început!“ a fost un alt show important din viaţa ta. Ce te-a determinat să participi?

Sincer, nici eu nu ştiu. A fost o decizie de moment. Aşa am simţit să fac, să risc, să-mi aloc un timp pentru mine. Cred că, în prima fază, am luat-o ca pe o pauză de la tot ceea ce făceam în perioada aceea. Aveam nevoie de ea. Însă nu m-am gândit nicio clipă la ce o să urmeze. Ferma a fost, pentru mine, cea mai grea şi cea mai frumoasă experienţă de televiziune. Sunt lucruri pe care le-am schimbat în viaţa mea după ce am ieşit din Fermă.

Mai citeşte şi: Ce a răspuns Delia atunci când a fost întrebată unde şi-a operat buzele: ,,Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog!“

Există vreo persoană sau vreun eveniment care ţi-a schimbat viaţa? Care?

Patrick. Pe scurt, femeia Geanina de azi i se datorează în totalitate. Copilul meu m-a făcut mai responsabilă, mai matură, mai bună şi mai muncitoare. Pentru el fac totul.

Ai devenit mamă la o vârstă tânără şi ţi-ai crescut băieţelul mai mult singură. Cât de greu a fost şi care este secretul reuşitei tale?

Am devenit mamă la 21 de ani, dar nu mi-am crescut copilul singură. Familia mi-a fost întotdeauna aproape. Patrick are şi a avut întotdeauna o parte paternă de la tatăl meu, de la fraţii mei şi de la iubitul meu.

img 0164 jpg jpeg

Cum îţi petreci timpul cu Patrick?

Facem orice ne dorim. Mergem la film, ne jucam PSP, mergem la cumpărături, cu bicicleta, la munte, la mare, în vacanţe... De multe ori, sâmbătă, de dimineaţa, ne urcăm în maşină şi plecăm unde vedem cu ochii.

Cum este bărbatul ideal pentru tine?

Există bărbatul ideal? Există femeia ideală? Eu zic că există oameni compatibili, care se inspiră unul pe celălalt, care au multe puncte în comun, dar şi la fel de multe diferenţe. Oameni care învaţă să treacă peste diferenţe fără să facă prea multe compromisuri, oameni care se respectă şi învaţă unul de la celălalt.

Există el în viaţa ta? Ce ne poţi spune despre el?

Există bărbatul care mă inspiră, da. De peste şapte ani, chiar. Suntem fericiţi, ne iubim, ne completăm. Şi asta este cel mai important pentru noi.

Cum reuşeşti să te menţii într-o formă atât de bună? Care este secretul frumuseţii?

70% genă. Restul, sport şi o alimentaţie sănătoasă. Evit laptele şi îmi place ciocolata, dar n-am voie să mănânc atât de multă câtă mi-aş dori. Desigur, mai trişez din când în când!

Mai citeşte şi: Diana Dumitrescu, noua prezentatoare a emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1: ”Este o provocare pentru mine”Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg