George Clooney, despre schimbările survenite în urma mişcării #MeToo. Ce spune despre „noua industrie‟ de la Hollywood

1 george clooney jpg jpeg

George Clooney este un actor reprezentativ industriei hollywoodiene şi un model pentru tânăra generaţie. Ce spune el despre noile schimbări, survenite în urma mişcării #MeToo?

Într-un interviu pentru The Sunday Times, vedeta a vorbit despre schimbările masive de responsabilitate şi de cultură, care au apărut la Hollywood. George Clooney a remarcat că, în ultima perioadă, numeroşi şefi şi directori de film se comportă nepotrivit şi, apreciază că ei nu mai pot scăpa, la fel de uşor ca înainte:

„Doar pentru că eşti un şef, asta nu înseamnă că poţi să faci ce îţi doreşti cu oamenii. Nu mai poţi scăpa şi să fii un nenorocit. Ai fi deranjat, dacă ai face asta‟, a spus Clooney, cu aluzie la producătorul de la Hollywood, Harvey Weinstein, găsit vinovat de abuz sexual şi viol, acuzat de zeci de celebrităţi de la Hollywood, de hărţuire.

O parte din aceste schimbări au venit odată cu mişcarea #MeToo, în momentul în care Harvey a fost condamnat să petreacă 23 de ani într-o închisoare, din New York. De asemenea şi producătorul Scott Rudin, a fost subiectul multor acuzaţii din cauza comportamentului abuziv şi violent.

„Weinstein a făcut multe lucruri groaznice, acum să fii un nesimţit la serviciu nu mai este în regulă. Nu-mi mai pot imagina un producător având o sesiune de casting singur, în camera de hotel, cu o fată tânără. Se mişcă în direcţia corectă‟, a completat actorul.

Când a fost întrebat care sunt lucrurile care ar trebui să se întâmple, pentru ca această industrie să fie mai sigură pentru toată lumea, Clooney a spus: „O să ştim când vom vedea cât de greşit merg lucrurile. Sunt sigur că sunt multe nedreptăţi şi cineva ni le va spune, noi trebuie să fim atenţi la asta‟, a spus el.

Clooney, recunoscător pentru că a cunoscut târziu celebritatea

De asemenea, în cadrul interviului, Clooney a mărturisit că se simte recunoscător pentru faptul că nu a cunoscut succesul, la o vârstă fragedă, deoarece nu crede că ar fi fost pregătit să simtă efectele lui.

„Mă simt norocos că am devenit celebru la 33 de ani, nu la 23 de ani, pentru că nu aş fi ştiut ce să fac cu banii şi cu succesul meu. Faima extremă este ca o lumină falsă. Când eşti un actor tânăr, alergi spre succes, spre faimă, iar în momentul în care ajungi acolo, te poţi arde. Cel mai bine, este să înveţi să fii responsabil‟.

Totodată, Clooney crede că eşecul îţi oferă cea mai bună educaţie în viaţă: „Trebuie să eşuezi, mai întâi, ca să ştii să ieşi din încurcături. Mereu mă gândesc la faptul că dacă s-ar declanşa iadul, aş putea plăti cu una din casele mele. Eşecul te învaţă totul. Nu înveţi nimic din succes‟, a mărturisit George Clooney.

Astăzi, Clooney se concentrează cel mai mult pe familie. Împreună cu soţia lui, Amal Clooney, are 2 copii, pe gemenii, Alexander şi Ella: „I-am spus lui Amal să bată în lemn. Sunt sănătos. Avem copii mici. Vreau să trăiesc toate aceste lucruri‟, a mărturisit actorul. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg