Georgina Rodriguez, la un pas să se despartă de Cristiano Ronaldo. Din ce motiv?

3 shutterstock 1517530256 jpg jpeg

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea celebrităţilor. Împreună au o familie numeroasă, bani, succes şi sunt admiraţi de mulţi. Însă lucrurile dintre ei nu au fost mereu ca acum! Cei doi au avut un moment în care nu şi-au mai vorbit deloc.

Protagonista celui mai popular serial actual de pe Netflix „I Am Georgina‟, soţia lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), spune că viaţa lângă starul portughez de la Manchester United „este la fel ca în altă familie‟. În primul sezon al serialului, Georgina (28 de ani) îşi pune pe tapet viaţa luxoasă pe care o duce în cele mai frumoase oraşe ale lumii. „Am trecut de la vânzarea articolelor de lux, la purtarea lor pe covorul roşu. Am milioane de urmăritori şi sunt femeia celui mai urmărit şi iubit bărbat din lume‟, spune ea.

Georgina Rodriguez, o cenuşăreasă modernă

Rodriguez şi Ronaldo sunt împreună din anul 2016. Nu sunt căsătoriţi, dar împreună au 4 copii şi, în prezent, cei doi aşteaptă încă o pereche de gemeni. S-au cunoscut la un magazin Gucci din Madrid, unde Georgina lucra ca asistent de magazin. „Înălţimea lui, corpul lui, frumuseţea lui, toate mi-au atras atenţia…Tremuram în faţa lui, iar o scânteie s-a aprins. Era ciudat, veneam dimineaţa la magazin cu autobuzul, iar seara plecam într-un Bugatti‟, a povestit ea.

În ciuda faptului că acum s-a obişnuit cu acest stil de viaţă, iubita lui Ronaldo a recunoscut că a fost destul de descurajată la începutul relaţiei, de viaţa opulentă pe care fotbalistul o duce: „La început când mergeam acasă la Cristiano, mă rătăceam de fiecare dată până mergeam la bucătărie, după apă. Uneori îmi lua jumătate de oră să mă întorc din sufragerie, pentru că nu ştiam drumul. Era atât de mare casa..‟, a mărturisit iubita lui Ronaldo.

Georgina şi Ronaldo, la un pas de despărţire

A simţit de la început că el este jumătatea pe care a aşteptat-o. Însă, cu toate acestea, Georgina şi Cristiano au avut un moment în care au încetat să se mai vadă. S-a întâmplat la începutul relaţiei lor, când tatăl Georginei, Jorje, a suferit un infarct. În acel moment, au hotărât să ia o pauză: „Cristiano avea multe meciuri şi atunci a fost şi problema cu tatăl meu... Am fost o scurtă perioadă absentă şi foarte tristă. Nu voiam nimic. Dar el m-a scos din nou la cină şi m-am gândit că aceasta este şansa mea‟, a povestit Georgina.

Acum tânăra în vârstă de 28 de ani petrece mult timp acasă, alături de cei patru copii. Studiază şi se pregăteşte să devină din nou mamă, de gemeni.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg