Georgina Rodriguez, la un pas să se despartă de Cristiano Ronaldo. Din ce motiv?

3 shutterstock 1517530256 jpg jpeg

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea celebrităţilor. Împreună au o familie numeroasă, bani, succes şi sunt admiraţi de mulţi. Însă lucrurile dintre ei nu au fost mereu ca acum! Cei doi au avut un moment în care nu şi-au mai vorbit deloc.

Protagonista celui mai popular serial actual de pe Netflix „I Am Georgina‟, soţia lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), spune că viaţa lângă starul portughez de la Manchester United „este la fel ca în altă familie‟. În primul sezon al serialului, Georgina (28 de ani) îşi pune pe tapet viaţa luxoasă pe care o duce în cele mai frumoase oraşe ale lumii. „Am trecut de la vânzarea articolelor de lux, la purtarea lor pe covorul roşu. Am milioane de urmăritori şi sunt femeia celui mai urmărit şi iubit bărbat din lume‟, spune ea.

Georgina Rodriguez, o cenuşăreasă modernă

Rodriguez şi Ronaldo sunt împreună din anul 2016. Nu sunt căsătoriţi, dar împreună au 4 copii şi, în prezent, cei doi aşteaptă încă o pereche de gemeni. S-au cunoscut la un magazin Gucci din Madrid, unde Georgina lucra ca asistent de magazin. „Înălţimea lui, corpul lui, frumuseţea lui, toate mi-au atras atenţia…Tremuram în faţa lui, iar o scânteie s-a aprins. Era ciudat, veneam dimineaţa la magazin cu autobuzul, iar seara plecam într-un Bugatti‟, a povestit ea.

stanga
dreapta
2 georgina rodriguez jpg jpeg
4 cristiano ronaldo jpg jpeg

În ciuda faptului că acum s-a obişnuit cu acest stil de viaţă, iubita lui Ronaldo a recunoscut că a fost destul de descurajată la începutul relaţiei, de viaţa opulentă pe care fotbalistul o duce: „La început când mergeam acasă la Cristiano, mă rătăceam de fiecare dată până mergeam la bucătărie, după apă. Uneori îmi lua jumătate de oră să mă întorc din sufragerie, pentru că nu ştiam drumul. Era atât de mare casa..‟, a mărturisit iubita lui Ronaldo.

Georgina şi Ronaldo, la un pas de despărţire

A simţit de la început că el este jumătatea pe care a aşteptat-o. Însă, cu toate acestea, Georgina şi Cristiano au avut un moment în care au încetat să se mai vadă. S-a întâmplat la începutul relaţiei lor, când tatăl Georginei, Jorje, a suferit un infarct. În acel moment, au hotărât să ia o pauză: „Cristiano avea multe meciuri şi atunci a fost şi problema cu tatăl meu... Am fost o scurtă perioadă absentă şi foarte tristă. Nu voiam nimic. Dar el m-a scos din nou la cină şi m-am gândit că aceasta este şansa mea‟, a povestit Georgina.

Acum tânăra în vârstă de 28 de ani petrece mult timp acasă, alături de cei patru copii. Studiază şi se pregăteşte să devină din nou mamă, de gemeni.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg