Glumiţa care l-a făcut pe actorul Alec Baldwin indezirabil în Filipine. Şi altor staruri li s-a interzis să intre în anumite ţări

1 shutterstock 1385893427 jpg jpeg

Avem tendinţa de a admira vedetele pentru stilul lor de viaţă plin de farmec. Apar pe coperţile revistelor, au milioane de fani şi sunt iubiţi în întreaga lume. Cu toate acestea, unele celebrităţi, printre care şi actorul Alec Baldwin, au întrecut nişte limite la un moment dat în timpul carierei lor, ceea ce le-a adus interzicerea de a intra în anumite ţări.

Până la sfârşitul anilor '80, actorul Alec Baldwin a dovedit că este talentat. Cu toate acestea, abia când a trecut de la genul soap opera la comedii şi emisiuni televizate, a devenit popular. În 2020, rolul ex-preşedintelui Donald Trump din emisiunea „Saturday Night Live‟ i-a adus un premiu Emmy şi mulţi fani. Totuşi, cariera lui Baldwin n-a fost lipsită de probleme. În 2013, emisiunea lui săptămânală de la postul de televiziune MSNBC a fost anulată după ce a adresat unui fotograf o insultă homofobă. În 1995, Baldwin a lovit un fotograf pentru a-şi proteja fiica nou-născută de paparazzi. Dincolo de acestea, în anul 2009, pentru o simplă glumă a fost interzis în Filipine.

Alec Baldwin a jignit un senator filipinez

În anul 2009, actorul Alec Baldwin se afla între cele două căsătorii ale sale. Divorţase de Kim Basinger, în 2002, urmând să se căsătorească cu actuala sa soţie, Hilaria, în 2012. Nu vedea cu ochi buni instituţia căsătoriei, despre care a glumit în timpul unei apariţii la „The Late Show with David Letterman‟. Ca răspuns la întrebarea gazdei despre căsătorie, Alec a spus că se gândeşte să caute o mireasă filipineză prin corespondenţă sau una rusă.

Poate că a fost o glumă inofensivă, dar senatoarei filipineze Ramon Revilla nu i s-a părut amuzantă. Potrivit publicaţiei „NBC Washington‟, ea l-a numit pe Alec „arogant” pentru că a făcut acea declaraţie, pe care a considerat-o „insensibilă şi o insultă la adresa a milioane de filipinezi”. Revilla a spus, de asemenea, că Filipine are o lege care interzice căsătoria la comandă, ba chiar l-a invitat în ţara ei natală pentru a vedea ce haos va isca sosirea lui.

Nu a fost prima dată când Baldwin sa avut necazuri, dar a încercat să-şi ceară scuze: „Comentariile unor oficiali guvernamentali din Filipine nu sunt o surpriză pentru mine. Nici măcar cel al unei foste vedete de film de acţiune devenită senator care mi-a făcut semn să vin în Filipine, astfel încât să mă poată învinge‟. A profitat şi de platforma lui pentru a sensibiliza traficul sexual, dar se părea că este prea puţin şi prea târziu.

Citeşte şi:

Top 7 cele mai reuşite moduri în care celebrităţile au anunţat că vor deveni părinţi de fată sau băiat. Alec Balwin, printre cei mai fericiţi tătici

În ciuda unei scrisori prin care îşi cerea scuze, comisarul pentru imigraţie din Filipine, Marcelino Libanan, a lansat o declaraţie care interzicea lui Baldwin să intre în Filipine. „Prin faptul că se află pe lista neagră a biroului, lui Baldwin i se interzice intrarea în ţară, deoarece este considerat indezirabil‟, a conchis Libanan. Nu este clar dacă Baldwin a încercat să viziteze Filipine în ciuda interdicţiei, dar senatorul Ramon Revilla părea să vorbească serios în privinţa ameninţărilor.

Paris Hilton n-a trecut de porţile unui aeroport din Japonia

De-a lungul timpul, Paris Hilton a lansat diverse parfumuri pentru a rămâne în centrul atenţiei, iar în 2010 se îndrepta spre Japonia pentru a-şi promova produsele pe piaţa sa asiatică.

Hilton a avut o surpriză uriaşă când a aterizat pe un aeroport din Tokyo. A fost imediat reţinută şi interogată timp de 6 ore, apoi şi-a petrecut noaptea într-un hotel de aeroport. Dimineaţa, a fost forţată să închirieze un avion înapoi către Los Angeles după i-a fost refuzată intrarea în Japonia.

Motivul pentru care autortăţile japoneze au refuzat s-o lase să intre a fost acela că moştenitoarea a pledat vinovată în urma unei acuzaţii de deţine de cocaină cu doar câteva zile înainte de călătoria ei spre Japonia. Înainte de a se întoarce în SUA, Paris Hilton n-a mai putut decât să le spună reporterilor: „Mă întorc acasă şi aştept cu nerăbdare să revin în Japonia în viitor. Sunt foarte obosită!‟.

Lady Gaga, interzisă în Indonezia

Lady Gaga era pregătită să-şi încânte fanii din Jakarta, Indonezia, în iunie 2012, dar, cu o lună înainte de data programată a spectacolului, Indonezia i-a anulat recitalul. I s-a refuzat permisul de intrare şi a fost interzisă pe motiv că este prea „vulgară‟, potrivit publicaţiei „Vogue UK‟. Un purtător de cuvânt al stadionului care urma să organizeze concertul a declarat: „Decizia noastră s-a bazat pe contribuţia diverselor elemente ale societăţii. Decizia este menită să prevină tulburările din societate cauzate de concertul Lady Gaga. Este prea vulgară şi concertul nu se potriveşte cu cultura noastră‟.

Citeşte şi:

Lady Gaga, supravieţuitoarea unui viol repetat. „Am durere cronică şi simptom post-traumatic‟

Miley Cyrus n-a putut concerta în Republica Dominicană

Fanii ei au fost încântaţi de noul look al artistei Miley Cyrus din 2013, dar Republica Dominicană n-a fost amuzată de noua ei înfăţişare şi pentru obiceiul de a-şi scoate limba oriunde mergea.

Concertul cântăreţei din septembrie 2013 a fost anulat de guvernul Republicii Dominicane. Într-o declaraţie, aceştia au spus că Cyrus „întreprinde adesea acte care contravin moralei şi obiceiurilor, care sunt pedepsite de legea dominicană‟.

FOTO: Shutterstock



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg