Goldie Hawn, mama lui Kate Hudson, are un ten impecabil la 76 de ani. O ajută două produse extrem de accesibile

1 goldie hawn jpg jpeg

Goldie Hawn, una dintre cele mai apreciate actriţe, ştie cum să aibă grijă de aspectul ei fizic. Asta pentru că, la vârsta de 76 de ani, ea are un ten superb. Rutina ei de îngrijire este extrem de simplă şi oricine o poate urma.

Indiferent că petrece timpul cu familia sau apare la evenimente, Goldie Hawn întotdeauna este o apariţie exemplară. Ea a devenit celebră în anii 1960, odată cu rolul său din comedia „Rowan&Martin’s Laugh-In‟, apoi a continuat să joace în filme precum „Overboard‟, „Death Becomes Her‟ sau „The Banger Sister‟. Astăzi, ea deţine o organizaţie nonprofit şi continuă să pozeze ca un adevărat fotomodel, uneori împreună cu fiica ei, Kate Hudson, pentru diferite campanii.

Citeşte şi: 

Cum se menţine în formă Kate Hudson. Aceste trucuri au ajutat-o să arate impecabil, chiar şi la începutul pandemiei

Gestul penibil pe care l-a făcut Kate Hudson la o întâlnire amoroasă. Şi nici nu i-a fost ruşine 

În ciuda programului încărcat, ea reuşeşte să se concentreze pe rutina ei de îngrijire. Goldie deţine câteva secrete de frumuseţe, pe care astăzi ţi le vom dezvălui. Cel mai probabil, unele produse deja se află în cămara ta.

S-ar putea să te gândeşti că Goldie foloseşte creme, loţiuni şi uleiuri scumpe, pentru a arăta veşnic tânără. Realitatea este alta - ea utilizează produse extrem de accesibile.

În loc să opteze pentru creme de faţă costisitoare, actriţa foloseşte diferite uleiuri: „Înainte de culcare, ingerez două linguri de ulei de măsline şi îmi masez faţa‟, a spus actriţa, potrivit „Brighside‟.

Un alt secret al tenului său este uleiul de cocos. Îşi masează faţa, seara şi dimineaţa, cu ulei de cocos, obicei pe care i l-a transmis şi fiicei sale, Kate Hudson. „Îl masez aproximativ trei minute, apoi îmi pun o cremă pe faţă şi mă culc. Dimineaţa mă masez din nou‟, a spus ea.

În ceea ce priveşte îngrijirea părului, Goldie foloseşte uleiuri cu diverse arome. Uleiul de iasomie şi cel de portocală sunt printre preferatele ei: „Parfumul evocă un sentiment de apartenenţă la oamenii pe care îi iubeşti. Aromele pe care le purtăm sunt mirosurile prin care copiii noştri şi le vor aminti‟, a declarat actriţa.

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg