Goldie Hawn, mama lui Kate Hudson, are un ten impecabil la 76 de ani. O ajută două produse extrem de accesibile

1 goldie hawn jpg jpeg

Goldie Hawn, una dintre cele mai apreciate actriţe, ştie cum să aibă grijă de aspectul ei fizic. Asta pentru că, la vârsta de 76 de ani, ea are un ten superb. Rutina ei de îngrijire este extrem de simplă şi oricine o poate urma.

Indiferent că petrece timpul cu familia sau apare la evenimente, Goldie Hawn întotdeauna este o apariţie exemplară. Ea a devenit celebră în anii 1960, odată cu rolul său din comedia „Rowan&Martin’s Laugh-In‟, apoi a continuat să joace în filme precum „Overboard‟, „Death Becomes Her‟ sau „The Banger Sister‟. Astăzi, ea deţine o organizaţie nonprofit şi continuă să pozeze ca un adevărat fotomodel, uneori împreună cu fiica ei, Kate Hudson, pentru diferite campanii.

Citeşte şi: 

Cum se menţine în formă Kate Hudson. Aceste trucuri au ajutat-o să arate impecabil, chiar şi la începutul pandemiei

Gestul penibil pe care l-a făcut Kate Hudson la o întâlnire amoroasă. Şi nici nu i-a fost ruşine 

În ciuda programului încărcat, ea reuşeşte să se concentreze pe rutina ei de îngrijire. Goldie deţine câteva secrete de frumuseţe, pe care astăzi ţi le vom dezvălui. Cel mai probabil, unele produse deja se află în cămara ta.

S-ar putea să te gândeşti că Goldie foloseşte creme, loţiuni şi uleiuri scumpe, pentru a arăta veşnic tânără. Realitatea este alta - ea utilizează produse extrem de accesibile.

În loc să opteze pentru creme de faţă costisitoare, actriţa foloseşte diferite uleiuri: „Înainte de culcare, ingerez două linguri de ulei de măsline şi îmi masez faţa‟, a spus actriţa, potrivit „Brighside‟.

Un alt secret al tenului său este uleiul de cocos. Îşi masează faţa, seara şi dimineaţa, cu ulei de cocos, obicei pe care i l-a transmis şi fiicei sale, Kate Hudson. „Îl masez aproximativ trei minute, apoi îmi pun o cremă pe faţă şi mă culc. Dimineaţa mă masez din nou‟, a spus ea.

În ceea ce priveşte îngrijirea părului, Goldie foloseşte uleiuri cu diverse arome. Uleiul de iasomie şi cel de portocală sunt printre preferatele ei: „Parfumul evocă un sentiment de apartenenţă la oamenii pe care îi iubeşti. Aromele pe care le purtăm sunt mirosurile prin care copiii noştri şi le vor aminti‟, a declarat actriţa.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg