Greşeli de machiaj care îi sperie pe bărbaţi

1 46972 original jpg jpeg

Ai întâlnire cu un tip şi vrei să îi tai respiraţia atunci când apari! Un rol important îl, are, desigur, machiajul, aşa că nu-i de mirare că stai două ore în faţa oglinzii, ca să ai un look impecabil. Atenţie, însă, căci ce-i prea mult strică!

Dacă vrei să ai parte şi de alte întâlniri cu acel bărbat,nu exagera cu fardurile! În caz contrar,el se va speria de tine. Noi îţi dezvăluim care sunt aspectele extrem de deranjante pentru ei,domnii,în ceea ce priveşte machiajul doamnelor.

Florentina Ursulescu,make-up artist la salonul Belle Femme din Bucureşti,vă spune cum nu trebuie să vă machiaţi atunci când aveţi întâlnire cu un bărbat.

Fără farduri ţipătoare ziua! Nu folosi creion negru sau tuş!“Evită să-ţi machiezi ochii cu tuş,precum Amy Winehouse,arată grotesc! Ziua,nu recomand folosirea fardurilor,mai ales la o întâlnire”,adaugă make-up artistul.

Evită rimelul care încarcă genele ostentativ!Efectul care creează un aspect de păianjen la ochi e urât. Rimlează genele de două ori,cu o pauză de un minut. Alege un rimel pentru alungire. Genele prea încărcate nu sunt deloc sexy şi în plus accentuează cearcănele.

Nu alege un fond de ten tip mască!Dacă nu te poţi lipsi de fondul de ten,evită produsele tip mască.“Nimic nu e mai dizgraţios decât o femeie care are faţa acoperită de un fond de ten nepotrivit pielii ei. Alege un produs în nuanţa pielii. Nu trebuie să se observe că ai fond de ten ci,dimpotrivă,trebuie să pară că eşti naturală”,spune Florentina.

Nu folosi un ruj care se transferă pe pahar,dinţi sau haine!Optează pentru un ruj rezistent la transfer. “E urât să bei dintr-un pahar şi apoi rujul să rămână pe marginea lui! În plus,dacă vei vrea să-l săruţi,îl vei murdări. Nici rujul de pe dinţi nu e o imagine plăcută”,spune specialista de la Belle Femme.

Evită glossul!E un produs care e în trend,într-adevăr,dar păstrează-l pentru o ieşire în oraş,cu fetele. Glossul e lipicios şi-ţi va da bătăi de cap atunci când îl vei pupa pe obraz,de rămas-bun.

Nu-ţi contura sprâncenele ostentativ!Atenţie la forma naturală a sprâncenelor. Nu folosi creionul special decât pentru a le defini uşor,în nici un caz nu te abate de la linia lor,căci nu faci parte din distribuţia unei piese de teatru comice.

Alege o manichiură simplă,dar îngrijită!Nu exagera cu lungimea unghiilor,nu e cazul să pari o vrăjitoare. “Unghiile foarte lungi sunt inestetice. Oja nu trebuie să fie colorată strident. Cel mai bine e să optezi pentru o manichiură french”,spune Florentina.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg