Greşeli de machiaj care îi sperie pe bărbaţi

1 46972 original jpg jpeg

Ai întâlnire cu un tip şi vrei să îi tai respiraţia atunci când apari! Un rol important îl, are, desigur, machiajul, aşa că nu-i de mirare că stai două ore în faţa oglinzii, ca să ai un look impecabil. Atenţie, însă, căci ce-i prea mult strică!

Dacă vrei să ai parte şi de alte întâlniri cu acel bărbat,nu exagera cu fardurile! În caz contrar,el se va speria de tine. Noi îţi dezvăluim care sunt aspectele extrem de deranjante pentru ei,domnii,în ceea ce priveşte machiajul doamnelor.

Florentina Ursulescu,make-up artist la salonul Belle Femme din Bucureşti,vă spune cum nu trebuie să vă machiaţi atunci când aveţi întâlnire cu un bărbat.

Fără farduri ţipătoare ziua! Nu folosi creion negru sau tuş!“Evită să-ţi machiezi ochii cu tuş,precum Amy Winehouse,arată grotesc! Ziua,nu recomand folosirea fardurilor,mai ales la o întâlnire”,adaugă make-up artistul.

Evită rimelul care încarcă genele ostentativ!Efectul care creează un aspect de păianjen la ochi e urât. Rimlează genele de două ori,cu o pauză de un minut. Alege un rimel pentru alungire. Genele prea încărcate nu sunt deloc sexy şi în plus accentuează cearcănele.

Nu alege un fond de ten tip mască!Dacă nu te poţi lipsi de fondul de ten,evită produsele tip mască.“Nimic nu e mai dizgraţios decât o femeie care are faţa acoperită de un fond de ten nepotrivit pielii ei. Alege un produs în nuanţa pielii. Nu trebuie să se observe că ai fond de ten ci,dimpotrivă,trebuie să pară că eşti naturală”,spune Florentina.

Nu folosi un ruj care se transferă pe pahar,dinţi sau haine!Optează pentru un ruj rezistent la transfer. “E urât să bei dintr-un pahar şi apoi rujul să rămână pe marginea lui! În plus,dacă vei vrea să-l săruţi,îl vei murdări. Nici rujul de pe dinţi nu e o imagine plăcută”,spune specialista de la Belle Femme.

Evită glossul!E un produs care e în trend,într-adevăr,dar păstrează-l pentru o ieşire în oraş,cu fetele. Glossul e lipicios şi-ţi va da bătăi de cap atunci când îl vei pupa pe obraz,de rămas-bun.

Nu-ţi contura sprâncenele ostentativ!Atenţie la forma naturală a sprâncenelor. Nu folosi creionul special decât pentru a le defini uşor,în nici un caz nu te abate de la linia lor,căci nu faci parte din distribuţia unei piese de teatru comice.

Alege o manichiură simplă,dar îngrijită!Nu exagera cu lungimea unghiilor,nu e cazul să pari o vrăjitoare. “Unghiile foarte lungi sunt inestetice. Oja nu trebuie să fie colorată strident. Cel mai bine e să optezi pentru o manichiură french”,spune Florentina.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg