Grimes, extravaganta iubită a lui Elon Musk. A învăţat la şcoala catolică, s-a întâlnit cu Musk pe Twitter şi au un copil împreună, pe X Æ A-Xii

7 profimedia 0370885880 jpg jpeg

Este cunoscută de unii ca actuala parteneră de viaţă a lui Elon Musk şi de alţii, ca muzician, dar canadianca Grimes sau Claire Elise Boucher este mai mult de atât.

Artistă, cântăreaţă şi producătoare, Grimes a debutat în cariera muzicală în anul 2010, când a uimit întreaga lume cu stilul său unic, o combinaţie între stilurile dream pop, R&B, electronic până la hip hop. Cu toate că modul său de a se exprima prin muzică inspiră mister şi, deopotrivă, teroare, Grimes nu şi-a ascuns metodele şi sursele de inspiraţie, chiar dacă unii le-au catalogat ca fiind extreme. Cu toate acestea, artista a atras atenţia, în ultimii ani, nu prin muzică, ci prin relaţia cu unul dintre cei mai importanţi oameni ai planetei la acest moment, Elon Musk.

A învăţat la o şcoală catolică

Analizând prestaţia artistică a lui Grimes şi temele din spatele muzicii sale, poate fi surprinzător faptul că a urmat şcoala catolică. Înainte de a deveni Grimes, ea a fost Claire Elise Boucher, născută şi crescută în Canada.

Religia îmbrăţişată de familia ei a fost cea romano-catolică, fapt ce a condus-o la frecventarea şcolii catolice. Mama ei a fost procuror şi avocat interesat de domeniul artei, iar tatăl său a lucrat în biotehnologie. Posibil că şi de la părinţi Grimes a primit câteva surse de inspiraţie pentru arta sa muzicală.

Intimidată din cauza defectului de vorbire

Într-o postare pe Instagram, în aprilie 2020, Grimes le-a comunicat fanilor că a fost agresată pentru trăsăturile ei „ciudate” ale feţei. Iar în unele interviuri a explicat că a suferit şi din cauza defectului ei de vorbire şi că mai mulţi colegi din liceu nu doreau să vorbească cu ea, pentru că li se părea că e supărătoare. În prezent, Grimes îşi îmbrăţişează trăsăturile „ciudate” şi crede că sunt minunate şi o parte din cine este ea acum.

Controlează toate aspectele muzicii sale

Un fapt admirabil despre Grimes este dedicarea cu care aceasta îşi produce muzica. Ea se ocupă de fiecare detaliu care ţine de cariera muzicală. Scrie, produce, editează şi pune la punct fiecare melodie pentru albumele sale.

Într-un interviu documentar cu „The Fader‟, ea a explicat faptul că nu-i place să fie ajutată de producătorii externi: „Nu vreau să fiu interfaţa acestui lucru pe care l-am construit, vreau să fiu eu cea care l-a construit”. Grimes este atât de dedicată când lucrează, încât s-a izolat timp de nouă zile pentru a termina un album.

Şi-a schimbat numele în „c‟

Claire Boucher este, de asemenea, cunoscută sub numele de c Boucher. Pentru cei care nu ştiu, „c‟ este simbolul vitezei luminii. În 2018, ea a anunţat pe Twitter că îşi va schimba numele juridic, după încurajări din partea lui Musk.

Chiar i-a explicat unui fan că numele ei de naştere a fost „pustiul existenţei mele de când am devenit sensibil‟. În postare, ea a adăugat şi că, rareori, îşi spune numele, din cauza defectului ei de vorbire. Prietenii ei o ştiu deja ca fiind „c”.

Nu s-a considerat iniţial o cântăreaţă

Partenera lui Elon Musk a mai spus, în trecut, că nu se considera cântăreaţă. Într-un interviu acordat Rolling Stone, Grimes s-a definit ca fiind „reductivă”. La începutul carierei sale, cântatul a fost o luptă şi s-a concentrat mai mult pe aspectul instrumental al muzicii. Când a avut curaj să cânte pentru prima dată, a fost atunci când o prietenă a avut nevoie de o vocalistă. A făcut-o şi a constatat că nu era groaznică. Apoi a continuat să studieze arta vocală.

Înainte de a face muzică, Grimes a urmat cursurile Universităţii McGill din Montreal, cu specializare în neuroştiinţe şi limba rusă. Într-un interviu pentru NPR, ea a explicat că a luat parte lşi la un program de electroacustică.

L-a cunoscut pe Elon Musk pe Twitter

Fanii au fost şocaţi când Grimes şi Elon Musk şi-au făcut relaţia publică la Gala Met 2018. Cuplul s-a întâlnit prima dată pe Twitter. Grimes făcuse o glumă pe Twitter (2018) cu privire la Rococo şi la experimentul „Roko’ Basilisk‟ - „cel mai înfricoşător experiment de gândire din toate timpurile”. Musk plănuia să facă aceeaşi glumă când şi-a dat seama că Grimes i-a luat-o înainte, în clipul lansat în 2015, „Flesh without Blood/Life in the Vivid Dream‟.

În 2020, cuplul a anunţat că aşteaptă primul copil împreună. Pe 4 mai, Grimes a născut un băiat şi a făcut ca internetul să se agite în aşteptarea posibilului nume. Părinţii Elon şi c şi-au numit copilul „X Æ A-Xii‟, pe care-l alintă simplu, „X‟.

2 146400769 251555053204870 2590275679992581856 n jpg jpeg

@Profimedia, InstagramRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg