Iată care sunt cele mai bune condimente anti-îmbătrânire!

Nu mai este un secret pentru nimeni că oamenii care trăiesc în Himalaya se bucură de o sănătatea de invidiat. Secretul lor constă într-o alimentaţie sănătoasă şi bogată în condimente. Iată care sunt aromele culinare care au efect anti-îmbătrânire!
Ceea ce nu ştiai poate până acum este faptul că folosirea condimentelor te poate ajuta nu numai pentru a da un gust aparte mâncării ci şi pentru a te menţine sănătos şi puternic.
Turmenicul previne cancerul şi Alzheimerul
Din păcate,tot mai mulţi persoane se confruntă cu aceste maladii. Statisticile au arătat că în India,ţară unde turmenicul este folosit cu preponderenţă,cancerul apare cu pânp la 10 ori mai puţin decât în alte ţări.
Acest lucru este posibil datorită unei substanţe pe care turmenicul o conţine,numit curcumin,aceasta dă culoarea galbenă a acestui condiment ce luptă cu cancerul. Studiile au arătat şi că cetăţenii în vârstă din India au cel mai mic risc de apariţie a Alzheimerului.
Pentru un metabolism sănătos şi puternic este idicat să adopţi un stil de viaţă cât mai sănătos. Acesta trebuie să conţină exerciţii fizice făcute cu regularitate,un somn calitativ şi o alimentaţie bogată în antioxidanţi,minerale şi vitamine.