Iată care sunt cele mai bune condimente anti-îmbătrânire!

1 74329 original jpg jpeg

Nu mai este un secret pentru nimeni că oamenii care trăiesc în Himalaya se bucură de o sănătatea de invidiat. Secretul lor constă într-o alimentaţie sănătoasă şi bogată în condimente. Iată care sunt aromele culinare care au efect anti-îmbătrânire!

Ceea ce nu ştiai poate până acum este faptul că folosirea condimentelor te poate ajuta nu numai pentru a da un gust aparte mâncării ci şi pentru a te menţine sănătos şi puternic.

Turmenicul previne cancerul şi Alzheimerul

Din păcate,tot mai mulţi persoane se confruntă cu aceste maladii. Statisticile au arătat că în India,ţară unde turmenicul este folosit cu preponderenţă,cancerul apare cu pânp la 10 ori mai puţin decât în alte ţări.

Acest lucru este posibil datorită unei substanţe pe care turmenicul o conţine,numit curcumin,aceasta dă culoarea galbenă a acestui condiment ce luptă cu cancerul. Studiile au arătat şi că cetăţenii în vârstă din India au cel mai mic risc de apariţie a Alzheimerului.

Pentru un metabolism sănătos şi puternic este idicat să adopţi un stil de viaţă cât mai sănătos. Acesta trebuie să conţină exerciţii fizice făcute cu regularitate,un somn calitativ şi o alimentaţie bogată în antioxidanţi,minerale şi vitamine.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg