Iaurt pentru ten. Masca potrivită pentru orice tip de piele

1 69797 original jpg jpeg

Fie că suferi de acnee, ai pielea uscată sau uleioasă, iaurtul este extrem de eficient pentru ten. Pe lângă faptul că are rolul de a curăţa pielea în profunzime, iaurtul dezinfectează porii, previne acneea, hidratează şi revitalizează pielea. Iată de ce e bine să foloseşti iaurt pentru ten.

Aşadar,o mască pe bază de iaurt pentru ten este potrivită pentru orice tip de ten,indiferent de afecţiunea de care suferi.

În cazul în care pielea ta este uscată,optează pentru un iaurt bogat în grăsimi,însă în cazul în care are tendinţe de îngrăşare,foloseşte un iaurt cât mai sărac în grăsimi.

Iaurt pentru ten - Foloseşte unul bio

De asemenea,este de preferat să optezi pentru un iaurt bio,care nu conţine substanţe chimice care ţi-ar putea afecta pielea.

Proprietătile antibacteriene ale iaurtului curăţă straturile pielii,iar acidul lactic pe care îl conţine calmează iritaţiile,catifelează şi hidratează pielea.

Iaurt pentru ten - Mod de folosire

După ce te-ai spălat pe faţă,aplică iaurtul,după care aşteaptă în jur de 15-20 de minute,pentru a beneficia de efectele pozitive ale acestui aliment. Masca se aplică pe faţă în fiecare zi.

În cazul în care ai tenul gras,amestecă o ceaşcă de iaurt cu 2 linguri de suc de lămâie,după care aplică masca pe faţa.

Rolurile acesteia este de a elimina pielea moartă,de a curăţa porii şi de a îndepărta excesul de sebum.

Panariţiu tratamentRecente