În această ordine aplici corect produsele de îngrijire

1 73956 original jpg jpeg

Nu există zi în care o femeie să nu aplice pe piele măcar un produs de îngrijire. Dar ordinea în care sunt folosite este extrem de importantă. Ne putem inspira şi noi din ritualul coreencelor pentru a fi la fel de frumoase.

Dacă produsele sunt aplicate aşa cum trebuie,obţii rezultatele pe care le doreşti. De aceea,iată care este ordinea corectă de aplicare a produselor cosmetice:

Demachiantul

Ar trebui să începi întotdeauna prin folosirea unui demachiant,pentru a îndepărta murdăria de pe piele. Pentru o curăţare şi mai profundă a tegumentului,cei mai mulţi experţi recomandă şi folosirea unui ulei sau lapte facial după demachiere. Ajută şi la eliminarea excesului de sebum de pe faţă.

Tonerul

Cele mai multe femei evită să folosească tonerul facial,dar acest produs este important şi nu trebuie să lipsească din rutina de înfrumuseţare. Tonerul ajută la calmarea pielii şi împiedică iritarea ei. Majoritatea tonerelor sunt o sursă de vitamine şi antioxidanţi,care elimină celulele moarte şi,de asemenea,menţin pielea curată şi tânără.

Cremă hidratantă

Pentru a obţine rezultate deosebite,trebuie să aplici o cremă hidratantă după folosirea tonerului facial. Astfel,pielea va deveni catifelată şi,cel mai important,hidratată.

Citeşte şi:Aceste măşti faciale sunt ideale pentru tenul uscat

Serul facial

Cel mai important pas în îngrijirea pielii este utilizarea serului facial. În general,este aplicat după folosirea cremei hidratante. Serul conţine o cantitate mare de ingrediente care se dizolvă pe piele cu uşurinţă şi care ajută la închiderea porilor,lăsând pielea hidratată. În plus,funcţionează ca o folie protectoare pe tegument,care împiedică colmatarea porilor.

Crema de ochi

Joacă un rol vital atunci când este aplicată înainte de culcare. Această cremă ajută la întărirea pielii pleoapelor şi a celei din jurul ochilor. Şi,dacă te confrunţi cu cearcăne,prin folosirea unei creme de ochi ajuţi la prevenirea problemei. De asemenea,produsul cosmetic este ideal pentru a îmbunătăţi elasticitatea şi colagenul din piele,care încep să scadă după o anumită vârstă.

Citeşte şi:Ai tenul uscat? Această mască cu portocale face minuni!

Uleiul de faţă

Dacă nu obişnuieşti să aplici cremă hidratantă sau de noapte,include în rutina de îngrijire a pielii uleiul facial. Acesta ajută la păstrarea sănătăţii şi fermităţii pielii. În plus,îmbunătăţeşte nivelului de elastină şi colagen,prevenind îmbătrânirea prematură.Recente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg