În noiembrie este sezonul celor mai mari reduceri de Black Friday la Notino.ro

2 clickpentrufemei 1 jpg jpeg

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, mulţi români probabil vor ezita să viziteze în persoană magazinele, iar comercianţii se aşteaptă deja la asta. De Black Friday, la magazinul online Notino.ro va fi sezonul celor mai mari reduceri, ca la evenimentul de vară – Summer Black Friday. Vinerea Neagră, în SUA, este întotdeauna după Ziua Recunoştinţei, iar anul acesta, o să fie pe data de 26 noiembrie 2021.

În schimb, în România, Black Friday se sărbătoreşte în data de 12 noiembrie. Cu toate acestea, campania Black Friday 2021 de la Notino se va desfăşura pe parcursul mai multor zile, mai exact în perioada 08-28 noiembrie a acestui an. În oferta acestui magazin, ce include peste 82.000 de produse de la 1.400 de branduri renumite, vor fi:

 • Cele mai mari promoţii online la parfumuri de marcă (Dior, Hugo Boss, Novellista, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Armani)
 • Preţuri ieftine la produsele de top, de brand, pentru machiaj, de îngrijire pentru ten, corp şi păr
 • Preţuri excepţionale la seturi cosmetice cadou
 • Oferte la produsele cosmetice pentru bărbaţi (săpunuri, şampoane, balsamuri, lame şi aparate de ras, apă de toaletă)
 • Preţuri mici la produse de igienă dentară (periuţe de dinţi, aţă dentară, paste de dinţi naturale, articole pentru albirea dinţilor şi întărirea smalţului dentar)
 • Promoţii avantajoase la produsele pentru casă (de igienă şi curăţare, detergenţi, articole pentru maşini de spălat vase)
 • Oferte imbatabile la accesorii pentru aromaterapie, odorizante pentru maşină, uleiuri esenţiale şi lumânări parfumate.

Programul Notino Black Friday pentru anul 2021 arată în felul următor:

 • Reduceri de până la 40% la branduri celebre între 8 şi 14 noiembrie
 • Reduceri de 15% la produsele cosmetice din catalog între 15 şi 21 noiembrie
 • Livrare gratuită orice produs, fără limită de preţ, între 22 şi 28 noiembrie
stanga
dreapta
3 clickpentrufemei 2 jpg jpeg

Prin urmare, dacă ţi-ai planificat deja în minte o listă de cadouri şi de cumpărături scumpe pe care ai sperat să le găseşti la reducere, vei avea surpriza plăcută de a găsi ceea ce ţi-ai dorit la preţuri ieftine, pentru că acum în noiembrie, la Notino este cea mai magică perioadă din an. Ofertele de frumuseţe şi sănătate de Black Friday în acest magazin sunt mari, cu adevărat impresionante.

3 clickpentrufemei 2 jpg jpeg

Notino este lider în domeniul parfumurilor de brand şi al cosmeticelor din Europa Centrală şi de Est. Are peste 17 ani de activitate, 16 milioane de clienţi şi numeroase magazine în capitalele sau oraşele mari din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Austria, Bulgaria şi Ucraina.

Notino este deja considerat "Cel mai popular magazin online în Ungaria, din categoria Frumuseţe şi Sănătate". De asemenea, Notino a câştigat şi "Premiul de Popularitate în Frumuseţe şi Sănătate", în competiţia ShopRoku, în Republica Cehă şi Slovacia.

Sfârşitul ultimei luni de toamnă este momentul ideal pentru a face achiziţii profitabile de parfumuri şi produse cosmetice şi de a economisi bani. Ofertele speciale ale acestui magazin vor impresiona mii de cumpărători din ţară şi din străinătate, ca în fiecare an.   

De Black Friday 2021, acest magazin online va avea cu siguranţă cea mai bună zi pentru cumpărături, ţinând cont de reducerile planificate la produsele de brand – parfumuri şi cosmetice de înaltă calitate.

La acest magazin online, vei găsi reduceri atât de Black Friday, cât şi pe tot parcursul anului. Pentru a afla la timp noutăţile, promoţiile, reducerile, bonusurile, cadourile gratuite şi ofertele, te poţi înregistra şi abona la newsletter-ul de pe site şi de asemenea poţi urmări şi pagina cu oferte speciale ale magazinului.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare  shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman  Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios  shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka  animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg