Informaţii confidenţiale despre Alina Kabaeva, iubita lui Putin, considerată „cea mai flexibilă femeie din Rusia‟

1 alina kabaeva jpg jpeg

Martie 2022. Războiul din Ucraina continuă să distrugă vieţi. Undeva departe de bombele ruşilor, în Alpii elveţieni, într-o vilă bine păzită şi de o opulenţă crasă, îşi trăieşte nestingherită viaţa Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, cel care a declanşat iadul pe pământ la sfârşitul lunii februarie.

The Independent a scos la iveală petiţia online semnată de 60.000 de oameni sătuli de ororile lui Putin cu privire la deportarea Alinei din Elveţia. Petiţia, redactată în trei limbi de circulaţie internaţională, o compară pe Kabaeva cu Eva Braun, iubita lui Adolf Hitler, şi atrage atenţia asupra complicităţii unei ţări care se vrea neutră la atrocităţile de care se face vinovat liderul de la Kremlin.

După cum ne informează The Irish Mirror, e posibil ca Alina să fi fost mutată într-un buncăr de lux din munţii Altai, din Siberia, la distanţă apreciabilă de Europa şi de războiul în plină desfăşurare. Oricum locaţia în care se află partenera de viaţă a lui Putin este confidenţială, ca restul informaţiilor despre ea. Unde este Kabaeva şi, mai ales, cine este ea?

Alina Kabaeva este o fostă gimnastă ritmică din Rusia, născută în 1983 într-o familie de ruşi. Comitetul Olimpic Internaţional confirmă faptul că Alina a debutat pe plan internaţional la 13 ani şi a câştigat primul ei titlu în 1998. A primit mai multe medalii de bronz şi argint la Osaka, în 1999, după care a devenit preferată la Olimpiada din 2000 din Sidney.

A obţinut numai medalia de bronz, dar a continuat să se antreneze pentru a obţine primul loc la Olimpiada de vară din Atena, în 2004. După obţinerea medaliei de aur, s-a retras din sport. Guvernul rus i-a oferit titlul de Maestru al Sportului, iar fanii ei au denumit-o “cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

După ce şi-a încheiat cariera sportivă, s-a apucat de politică. A candidat, cu succes, în parlamentul rus, din partea partidului Rusia Unită, formaţiunea politică ce a susţinut candidatura prezindenţială a lui Vladimir Putin. Apoi a lucrat pentru publicaţiile pro-Kremlin în schimbul unor salarii enorme.

Prin 2019, Kabaeva deţinea funcţia de conducere în National Media Group, prin intermediul căreia ea şi familia ei au achiziţionat proprietăţi ruseşti în valoare de 20 de milioane de dolari, conform celor făcute publice de Heavy.

Alina a intrat în politică în timpul celui de-al doilea mandat al lui Vladimir, captând interesul acestuia destul de rapid. Ziarul Corespondentul Moscovei a dezvăluit relaţia apropiată dintre cei doi în 2008, după care a fost închis fără drept de contestare. Iar, în 2015, o publicaţie elveţiană a divulgat că fosta sportivă a adus pe lume un copil în Elveţia. Kremlin a negat imediat că acel copil este al conducătorului suprem.

Putin nu este însurat cu Kabaeva. Cel puţin acest lucru n-a ajuns niciodată în presă. Totuşi, Heavy susţine că există şanse ca cei doi amorezi să-şi fi oficializat relaţia în mare secret. Alina a fost cea care a ţinut torţa la Olimpiada din 2014 şi întreaga lume a putut vedea verigheta de pe inelarul ei atunci. The New York Post a conformat acestă ipoteză, completând cu informaţia conform căreia frumoasa blondină poartă acea verighetă încă din 2017, când a fost fotografiată de paparazzi în vacanţă în Italia.

Putin a fost însurat, decenii în şir, cu Lyudmila Skrebneva, iar divorţul lor a venit la cinci ani după ce idila lui cu fosta gimnastă a început, în 2013. Preşedintele rus este extrem de misterios în privinţa vieţii sale private, aşadar tot ce se ştie despre iubita sau soţia lui sunt informaţii obţinute cu mare dificultate. Fortune e de părere că Alina a adus în 2015 pe lume gemeni, iar tatăl lor este nimeni altul decât Putin.

Mai mult de-atât, se pare că partenera de viaţă a lui Vladimir mai are doi copii pe lângă gemenii respectivi şi ei tot progeniturile liderului politic ar fi. Cert e că toţi cei patru copii ai lui Kabaeva au cetăţenie elveţiană, fiind toţi născuţi în Lugano, Elveţia.

Ultimele informaţii despre Alina datează de la începutul anului, la scurt timp după ce a izbucnit războiul din Ucraina. Tha Daily Mail susţine că iubita lui Putin dansa la un concurs de gimnastică ritmică din Moscova fără să-şi bată capul despre invazia rusească demarată în acele zile. Ce face şi unde se află în prezent Alina Kabaeva rămâne un mister.

Foto - ShutterstockRecente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg