Ingrediente care trebuie să se găsească în rutina zilnică de frumuseţe

1 68142 original jpg jpeg

Sunt ingredinte pe care le foloseşti şi sunt cele care alcătuiesc rutina zilnică de frumuseţe. Pe unele dintre ele le putem găsi acasă, în bucătărie, pentru că sunt cele pe care le utilizăm în fiecare zi.

 Acestea au un efect puternic,şi atunci când le combini sunt perfecte pentru a avea grijă de pielea feţei.

Iată care sunt ingredientele necesare pentru îngrijirea zilnică de frumuseţe:1. Sarea de mare fină

Este benefică mai ales pentru cei care suferă de acnee. Aceasta poate fi folosită pe faţă sau corp,deoarece curăţăîn profunzime,îndepărtează celulele moarte ale pielii,elimină retenţia de lichide,echilibrează umiditatea,atrage toxinele din pori şi relaxează muşchii. Cel mai simplu mod este a o aplica este pe pielea umedă,care se lipeşte şi apoi masezi uşor. O poţi lăsa câteva minute sau poţi clăti imediat. Nu trebuie să freci prea tare pentru că ea este abrazivă de la sine.

2. Oţetul de mere

Este cel mai bun astringent natural,deoarece ajută la echilibrarea ph-ului pielii,ceea ce o face mai puţin uscată. În plus,acesta ajută la circulaţia sângelui şi ucide bacteriile şi virusurile. Oţetul de mere trebuie mereu diluat,deoarece este înţepător. Aplică cu ajutorul unei dischete pe zona pielii feţei. Nu este nevoie să clăteşti imediat.

3. Uleiul de nucă de cocos

Un hidratant uimitor pentru corp care se absoarbe şi menţine pielea hidratată mai mult timp. Este antibacterian şi antifungic,ceea ce înseamnă că ajută la vindecarea erupţiilor cutanate,cicatricilor,infecţiilor şi acneei. Uleiul de cocos este bogat în grăsimi sănătoase şi antioxidanţi,astfel oferă multe beneficii nutritive pielii. Aplică ulei de nucă de cocos imediat ce ai ieşit de la duş,cât timp porii sunt hidrataţi.

4. Uleiul de măsline

O cremă hidratantă oferă multe beneficii asupra pielii. Uleiul de măsline o protejează împotriva efectelor nocive ale razelor soarelui şi a cancerului de piele. Acesta este potrivit pentru toată lumea,chiar şi pentru cei care au pielea sensibilă. Aplică uleiul de măsline la fel ca şi uleiul de nucă de cocos,mai puţin în zona feţei  şi păr.

 5. Mierea de albine

Aceasta este benefică pentru piele,deoarece o hidratează şi relaxează. Are efect antiinflamator şi de hidratare a porilor. Mierea este un plus pentru orice mască sau exfoliere. Freacă pe pielea feţei puţină miere şi las-o să acţioneze 25 minute. Apoi clăteşti cu apă caldă.

6. Untul de shea

Acest unt lasă piela catifelată şi hidratantă mai mult timp. Are SPF natural şi absoarbe o parte din radiaţiile ultraviolete. Acesta se aplică pe corpul şi pe faţă. Este cel mai simplu mod de-al utiliza.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg