Ingrediente din cămară care au grijă de tenul tău

1 73515 original jpg jpeg

Cine spune că trebuie să cheltuieşti o avere pe produsele de îngrijire organice scumpe pentru a beneficia de avantajele celor mai bune ingrediente ale naturii?

Pe unele dintre acestea le poţi prepara chiar la tine acasă,folosind alimente din cămară. Iată care sunt acestea!

Cartofi

Cei prăjiţi nu sunt buni,deoarece se depun pe coapse. În schimb,cei cruzi sunt excelenţi pentru prepararea unui exfoliant pentru piele. Amestecă părti egale de cartofi cruzi raşi şi ceai,cumpăraţi la vrac cu 1 lingură de ulei de măsline. Combină bine igredientele aplică compoziţia pe ten,cu vârful degetelor,folosind mişcări circulare uşoare. Lasă masca să acţioneze 10 minute,după care clăteşte cu apă călduţă. Cu ajutorul acestui exfoliant pielea ta îşi va recăpăta strălucirea.

Citeşte şi:

Aşa îngrijeşti corect pielea pe timp de noapte

Uleiuri care-ţi protejează pielea de soare

Banane

Stiliştii spun că bananele hidratează foarte bine pielea. Prin urmare,zdrobeşte o banană şi întinde-o pe ten. Las-o să acţioneze câteva minute,apoi clăteşte cu apă călduţă. Totodată,poţi să încerci şi masca cu banane şi smântână. Pune într-un bol o jumătate de banană zdrobită. Adaugă 2 linguri de smântână şi 1 lingură de miere. Amestecă ingredientele şi aplică pasta pe faţă. Las-o să acţioneze 15 minute,după care clăteşte cu apă caldă şi aplică o cremă hidratantă. De asemenea,bananele sunt indicate şi pentru părul uscat şi deteriorat. Pune într-un vas o jumătate de avocado şi o jumătate de banană zdrobite. Amestecă şi aplică masca pe părul umed. Las-o să acţioneze 30 de minute.

Zahărul brun

Este de un mare ajutor pentru pielea uscată şi pentru îndepărtarea celulelor moarte. Pune într-un vas o ceaşcă de zahăr brun şi una de ulei. Poţi să foloseşti ulei de susan sau de măsline. Amestecă şi exfoliază-ţi pielea cu acest scrub.

Fulgi de ovăz

Nu numai că sunt ingrediente excelente pentru sănătatea inimii,dar aceştia  te ajută să ai o pielestrălucitoare şi tinerească. Pune într-un vas 1 lingură de fulgi de ovăz,3 linguri de iaurt simplu şi 1 lingură de miere. Amestecă ingredientele şi aplică masca pe faţă. Las-o să acţioneze 5 minute,apoi clăteşte cu apă călduţă. Pielea ta va fi moale şi netedă.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg