Ingrediente „minune” pentru pielea ta

1 65623 original jpg jpeg

Vrei să ai o piele catifelată şi luminoasă cu cât mai puţine eforturi? Atunci apelează la unul dintre următoarele ajutoare din natură şi descoperă cum le poţi utiliza.

Apă de trandafiri pentru o piele fină

Nu este nevoie să-ţi stresezi tenul cu produse chimice menite să îndepărteze stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii. Este de ajuns să ştergi tenul cu apă de trandafiri,iar acesta va căpăta o strălucire aparte. Şi persoanele care se confruntă acnee îl pot folosi,fiind extrem de recomandat.

Ulei de cocos,hidratare din belşug

În aceste zile cu schimbări bruşte de temperatură este esenţial să-i asiguri tenului tău o hidratare corectă. Poţi apela la uleiul de cocos,deoarece pătrunde în profunzime,ceea ce asigură o hidratare de durată.

Castravetele,mereu la îndemână

Nu este recomandat doar pentru revigorarea ochilor obosiţi,ci pentru întreaga faţă. În cazul în care pielea se exfoliază din cauza uscării excesive,masca pe bază de castravete acţionează asupra ţesuturilor deteriorare.

Mierea,tratamentul zeiţelor

Ori de câte ori ai o problemă cu tenul,mierea de albine îţi vine în ajutor. Fie că ai tenul dishidratat,pătat sau lipsit de strălucire,acest tratament natural va rezolva orice problemă.

Citeşte şi:

Măşti naturale pentru un păr mătăsos

Mierea îţi redă frumuseţeaRecente