Îngrijeşte tenul cu aceste măşti

1 68331 original jpg jpeg

Ştim că pielea este organul cel mai sensibil şi este cel de care trebuie să avem cea mai mare grijă. Trebuie să îngrijim pielea, nu doar din motive estetice, ci şi din motive de sănătate.

Nu trebuie să mergem la un salon de înfrumuseţare pentru a curăţa şi revitaliza tenul. Acest lucru poate fi făcut chiar de tine acasă,cu produse naturale. Este un mod excelent de a întineri pielea,începând cu o curăţare simplă a pielii.

Deschiderea poriilor

Primul pas pe care trebuie să-l facem este să ne spălăm cu apă caldă şi săpun pe faţă. După ce ai făcut acest lucru,trebuie să trecem la deschiderea porilor înainte de a aplica masca de curăţare. Pregătirea zonei este un pas fundamental pentru buna absorbţie a cremelor.Pune la încălzit o oală cu apă. Când fierbe apa,o iei de pe foc şi adaugi în ea lavandă,muşeţel sau ceai verde. Stai cu faţa deasupra vasului şi acoperi cu un prosop,astfel încât să se absoarbă vaporii.  2-5 minute sunt suficiente pentru ca pieleasă înceapă să transpire.

Exfolierea

În această etapă eliminăm celulele moarte ale pielii,care devin cruste pe faţă. În acest fel pielea se regenerează,ajutând la eliminarea cicatricilor şi la o mai bună circulaţie,lăsând pielea catifelată. Exfolierea se face întotdeauna după ce tenul este curăţat.

Combină următoarele ingrediente pentru a face o mască de exfoliere care trebuie aplicată de fiecare dată după ce faci un tratament de exfoliere.

Ingrediente

-jumătate de lingură de sare de mare

-jumătate de linguriţă de extract pur de migdale

-o lingură de zaţ de cafea

-jumătate de lingură de zahăr brun

-o lingură de ulei de migdale

Le amesteci pe toate şi o să obţii o pastă,pe care o aplici pe faţă,prin mişcări circulare uşoare. O laşi să acţioneze 20 de minute,după care clăteşti cu apă caldă. Acesta este momentul în care putem elimina coşurile şi punctele negre.

 Masca de faţă  

Odată ce pielea feţei este curăţată,este timpul să aplicăm o mască naturală. Există măşti care hidratează pielea uscată,alte sunt pentru tenul gras,unele sunt pentru îndepărtarea semnelor,unele pentru închiderea porilor,şi altele care luptă împotriva ridurilor.

Orice mască pe care o aplici pe faţă,las-o 20-30 de minute să

,înainte de a clăti cu apă caldă. Şi atunci când te ştergi cu prosopul,fă-o cu atingeri uşoare.

Iată câteva reţete de măşti naturale: Masca anti-rid:    

Amestecă într-un castron o pastă făcută din jumătate de castravete şi un ou crud. Aplici masca obţinută pe toată faţa şi o laşi să acţioneze cel puţin jumătate de oră.

Masca hidratantă

Amestecă într-un vas o jumătate de avocado pe care-l faci piure,2 linguri de miere şi 2 ouă. Se va forma o pastă subţire,pe care o aplici pe piele. Aceasta o va hidrata şi va ajuta hiper-pigmentarea. O laşi să acţioneze jumătate de oră.

După cum poţi vedea,nu ai nevoie de nimic special pentru a face aceste măşti. Beneficiul este că totul este natural,iar pielea va fi catifelată şi frumoasă.  

Mască pentru închiderea porilor

După ce ai terminat de curăţat pielea,în mod normal ar trebui să aplici o mască care să ajute la închiderea porilor,împiedicând astfel ca impurităţile să se imprime pe piele. Poţi face acest lucru prin aplicarea de apă rece ca gheaţa pe faţă sau prin topirea cuburilor de gheaţă.

Alte produse care ajută la închiderea porilor sunt cele care au proprietăţi astringente. Acestea sunt ceaiul verde,menta şi sucul de mere. Aplică-le pe faţă,după ce ai umezit pielea cu un prosop. Aşteaptă să se usuce bine înainte de a

cu apă rece.

După ce ai aplicat o mască pe pielea feţei,întotdeauna trebuie să aplici o cremă hidratantă. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg