Ioana Ginghină, însoţită de fiica ei pe platourile de filmare

1 76887 original jpg jpeg

Ioana Ginghină, actriţa care o interpretează pe Geanina în serialul “O grămadă de caramele”, pe care îl pregăteşte Happy Channel pentru această toamnă, a avut un invitat special la începutul săptămânii pe platourile de filmare. Alături i-a fost fiica ei, Ruxandra, care a urmărit cu mare atenţie şi interes scenele pe care Ioana le-a interpretat împreună cu colegii săi.

Sunt mamă şi fiică, dar şi bune prietene. Îşi petrec tot timpul liber împreună, iar de fiecare dată când prinde ocazia, Ruxandra o însoţeşte pe Ioana pe platourile de filmare. Dornică să ia parte la secvenţele pe care le înregistrează mama ei, Ruxandra a fost alături de aceasta, luni, la filmările pentru serialul “O grămadă de caramele”.

“Nu este prima dată când Ruxandra vine la filmări. Am luat-o cu mine încă de când era mică, pe platourile de înregistrare, şi îi place foarte mult.”, mărturiseşte Ioana Ginghină.

Ruxandra şi-a luat rolul în serios. S-a interesat să vadă ce secvenţe trebuie să joace mama ei şi a urmărit-o cu mare atenţie, atunci când regizorul a strigat “acţiune”, iar Ioana a intrat în pielea personajului său, Geanina. Pe platoul de înregistrări, aceasta s-a întâlnit cu actori pe care îi admiră, precum Marian Râlea, Virginia Rogin, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman.

“Îi place să participe la filmări, ca mai apoi să vadă acele scene şi la televizor. Aşa a fost şi la iSerialul <<Când mama nu-i acasă>>, pe care l-a urmărit cu mare interes şi care a întristat-o la final, când a văzut că Miruna şi Victor nu au rămas împreună. Deocamdată nu îşi doreşte să devină actriţă, deşi are experienţă în acest domeniu. Pot spune că are talent.”, a adăugat actriţa.

Pe Ioana Ginghină, fanii o pot urmări în cel mai nou proiect realizat de Ruxandra Ion - “O grămadă de caramele”, continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”. Primul episod se va difuza duminică (17 septembrie), de la ora 18.00, la Antena 1. Din 18 septembrie, povestea continua exclusiv la postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!Recente

Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg