Ioana Ginghină, însoţită de fiica ei pe platourile de filmare

1 76887 original jpg jpeg

Ioana Ginghină, actriţa care o interpretează pe Geanina în serialul “O grămadă de caramele”, pe care îl pregăteşte Happy Channel pentru această toamnă, a avut un invitat special la începutul săptămânii pe platourile de filmare. Alături i-a fost fiica ei, Ruxandra, care a urmărit cu mare atenţie şi interes scenele pe care Ioana le-a interpretat împreună cu colegii săi.

Sunt mamă şi fiică, dar şi bune prietene. Îşi petrec tot timpul liber împreună, iar de fiecare dată când prinde ocazia, Ruxandra o însoţeşte pe Ioana pe platourile de filmare. Dornică să ia parte la secvenţele pe care le înregistrează mama ei, Ruxandra a fost alături de aceasta, luni, la filmările pentru serialul “O grămadă de caramele”.

“Nu este prima dată când Ruxandra vine la filmări. Am luat-o cu mine încă de când era mică, pe platourile de înregistrare, şi îi place foarte mult.”, mărturiseşte Ioana Ginghină.

Ruxandra şi-a luat rolul în serios. S-a interesat să vadă ce secvenţe trebuie să joace mama ei şi a urmărit-o cu mare atenţie, atunci când regizorul a strigat “acţiune”, iar Ioana a intrat în pielea personajului său, Geanina. Pe platoul de înregistrări, aceasta s-a întâlnit cu actori pe care îi admiră, precum Marian Râlea, Virginia Rogin, Cristina Ciobănaşu, Vlad Gherman.

“Îi place să participe la filmări, ca mai apoi să vadă acele scene şi la televizor. Aşa a fost şi la iSerialul <<Când mama nu-i acasă>>, pe care l-a urmărit cu mare interes şi care a întristat-o la final, când a văzut că Miruna şi Victor nu au rămas împreună. Deocamdată nu îşi doreşte să devină actriţă, deşi are experienţă în acest domeniu. Pot spune că are talent.”, a adăugat actriţa.

Pe Ioana Ginghină, fanii o pot urmări în cel mai nou proiect realizat de Ruxandra Ion - “O grămadă de caramele”, continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”. Primul episod se va difuza duminică (17 septembrie), de la ora 18.00, la Antena 1. Din 18 septembrie, povestea continua exclusiv la postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg