Ioana Ginghină, întrebată de fiica ei ce este sex shop-ul. Răspunsul actriţei te va amuza teribil

1 ioanaginghina1 jpg jpeg

Ioana Ginghină a trecut prin momente dificile în vara acestui an, când a divorţat de soţul ei, Alexandru Papadopol, iar acum s-a confruntat cu alte momente dificile, întrucât fiica ei, Ruxandra, e tot mai curioasă.

Mai exact, Ioana Ginghină a povestit că în ultima perioadă fiica ei a devenit tot mai curioasă, iar într-o zi a întrebat-o ce este sex shop-ul. A doua zi, aceasta a întrebat-o ce este sexul.

Ioana Ginghină, femeie fatală după divorţ. Mesaj radical pentru fostul soţ: "Eu apreciez ceea ce am"

Ioana Ginghină discută orice cu Ruxi, iar cele două pe lângă mamă şi fiică sunt şi cele mai bune prietene. Ioana Ginghină a mărturisit că fetiţa ei o pune adesea în situaţii stânjenitoare. ”Ruxi mă pune acum în tot felul de situaţii stânjenitoare, pentru că vine cu tot felul întrebări. A fost foarte drăguţă într-o dimineaţă şi m-a întrebat ce este sex shop. Am întrebat-o de unde ştie şi a zis că scrie peste tot, apoi m-am calmat. I-am zis că îţi mai cumperi un maiouţ mai sexy, un chilot ca să te vadă iubitul. A doua zi m-a întrebat despre sex. Îi zic eu cumva că se iau oamenii în braţe, că se dezbracă, iar atunci a întrebat de ce îţi mai cumperi hainele alea”, a spus Ioana Ginghină, potrivit VIVA!

5 ioana ginghina 1 jpg jpeg

Ioana Ginghină, mărturisiri dureroase: ”În ultimul an, aproape fiecare poză era un cuţit în inimă”

De asemenea, Ruxandra este foarte curioasă să ştie dacă are un nou iubit. DEocamdată însă, aceasta nu şi-a refăcut viaţa: ”Ea este acum foarte curioasă pentru că este mare. Mă întreabă dacă am iubit, de fapt mă întreabă dacă m-am mai pupat cu altcineva de când m-am despărţit de tati. Încerc să evit discuţiile până va veni acel om cu care va deveni ma serioasă treaba.”, a mai povestit Ioana Ginghină. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg