Iubirea ar fi ucis-o? Detalii noi despre moartea misterioasă a lui Brittany Murphy au ieşit la suprafaţă

4 brittany murphy jpg jpeg

În anul 2009, actriţa Britanny Murphy a murit brusc la doar 32 de ani. Iniţial, s-a stabilit că penumonia a fost cauza decesului, dar şi că anemia şi o serie de medicamente, fără prescripţie medicală, i-ar fi afectat starea de sănătate. Situaţia s-a complicat, când soţul lui Murphy a murit de pneumonie la doar şase luni mai târziu, la vârsta de 40 de ani.

La 12 ani distanţă de la eveniment, apar noi informaţii despre moartea lui Murphy, în noul documentar HBO „What Happend, Brittany Murphy?‟. Înainte de lansarea documentarului, unele declaraţii pe care familia şi prietenii lui Murphy le-au dat presei, şochează pe toată lumea. 

Deşi cauza oficială a decesului lui Murphy a fost pneumonie, anemie, dar şi o serie de medicamente administrate, fără prescripţie medicală, povestea nu se termină aici. În presă, au apărut suspiciuni conform cărora în casa în care Brittany locuia alături de soţul ei exista mucegai toxic, lucru care ar fi contribuit la cele întâmplate. Există, de asemenea, o teorie conform căreia Murphy a fost otrăvită în mod intenţionat cu metale grele, dar aceste două teorii nu au fost niciodată confirmate de către legişti ca fiind cauzele morţii.

Cine a fost de vină?

stanga
dreapta
3 brittany si simon jpg jpeg
2 brittany m jpg jpeg

În ochii apropiaţilor, Simon Monjack, fostul soţ al lui Brittany, este singurul vinovat pentru moartea actriţei. Se pare că persoanele din anturajul lui Brittany au încercat pe cât posibil ca ei să nu se căsătorească, deoarece nu vedeau în Simon o persoană responsabilă şi potrivită pentru actriţă. Mai multe persoane apropiate cuplului, inclusiv mama, fratele lui Brittany şi fosta logodnică a lui Simon, Elizabeth Ragsdale, îl consideră pe acesta responsabil pentru moartea actriţei:

„Chiar dacă nu a ucis-o pe Brittany, i-a permis să moară, pentru că nu a dus-o la medic şi nu i-a acordat ajutorul‟, a spus Elizabeth Ragsdale, pentru People. Fosta logodnică a lui Monjack susţine că bărbatul era un tiran şi că a abandonat-o când era însărcinată: „M-a lăsat însărcinată şi m-a abandonat‟, a spus ea. „Era un individ care deranja, obişnuia să manipuleze oamenii şi să îi îndrume, iar Brittany era una dintre victimele sale‟, a completat Elizabeth.

3 brittany si simon jpg jpeg

De asemenea, regizorul Allison Burnett întăreşte ceea ce Elizabeth declară şi spune că Simon Monjack era „un sociopat‟. Allison îşi aminteşte că l-a întâlnit pentru prima oară pe Monjack la o cină, în 1999, cu ani înainte ca relaţia lui cu Murphy să înceapă. Regizorul mărturiseşte că Monjack obişnuia să mintă despre aventurile pe care le-ar fi avut cu femei celebre, despre maşinile scumpe din garaj, dar şi despre faptul că ar fi supravieţuit unei boli crunte: „Nu mi-a venit să cred că acest sociopat îi este aproape unui artist legitim‟, a spus el. Burnett era atât de îngrijorat de starea lui Murphy, încât ar fi avertizat-o că este un mincinos compulsiv.

În ciudat tuturor advertismentelor, Murphy s-a căsătorit cu Monjack în aprilie 2007, în timpul unei mici ceremonii evreieşti, la care au participat câţiva membrii ai familiei. În urma acestui eveniment, viaţa lui Murphy s-a schimbat - ea a slăbit considerabil, deoarece Monjack „iubea femeile anorexice‟, iar cei care au lucrat cu ea, în ultimii ani de viaţă şi-o aminteşte pe Brittany o femeie „tristă şi mereu în suferinţă‟: „Nu era ea însăşi. A suferit foarte mult. Ochii ei erau scufundaţi mereu în lacrimi şi părea pur şi simplu tristă‟, îşi aminteşte make-up artistul vedetelor, Trista Jordan.

2 brittany m jpg jpeg

În cele din urmă, medicul legist de la Hollywood, Ed Winter, care se ocupă de cazul lui Murphy a declarat că moartea actriţei ar fi putut fi evitată, dacă ar fi fost dusă la spital: „Cauza morţii nu este un mister. Misterul este, de ce nu a ajuns la medic? Dacă ar fi dus-o la medic cu câteva zile înainte, ea ar mai fi fost în viaţă‟, a spus el.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg