Jennifer Aniston a suferit de somnambulism. „Mă trezeau alarmele din casă‟

Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, s-a confruntat ani de zile cu probleme legate de odihnă - insomnii, somnambulism și anxietate. Iată prin ce a trecut actrița din „Prietenii tăi‟ și află cum s-a vindecat! 

image

În urmă cu 13 ani, pe când avea 30 de ani, Jennifer Aniston a experimentat pentru prima oară efectele pe care stresul le poate avea. Concret, actrița s-a confruntat cu insomnii și cu somnambulism, lucruri care i-au afectat activitățile de zi cu zi. „Cred că au început pe când aveam 30 de ani sau chiar mai devreme. Am acceptat, dar apoi mi-am dat seama că lipsa de somn afectează întreaga zi, munca pe care o depui, mintea și fizicul‟, a spus ea. 

Timp de 13 ani, actrița s-a confruntat și cu anxietate. „Cu cât mai multe griji îmi făceam pentru asta, cu atât îmi era mai greu să adorm‟, a spus ea.  

Somnambulismul, cea mai mare problemă 

Jennifer a trecut prin episoade de somnambulism, în special în zilele în care era foarte obosită. „Mă trezeau alarmele din casă. Când se declanșau, eu mă trezeam. Se întâmpla în zilele în care nu mă odihneam suficient‟, a declarat ea, potrivit „Yahoo‟. 

În ciuda acestor probleme, actrița a amânat să primească ajutor medicat, crezând că probleme ei legate de somn nu erau prioritare. Dar, în ultimii ani, și-a dat seama că are nevoie de un tratament. „A devenit o luptă. Era ultimul lucru de pe listă, dar dacă nu tratam, nu puteam respecta cei tri piloni ai sănătății - dieta, sportul și somnul‟, a spus Jennifer. 

Cum a reușit să se trateze 

În cele din urmă, Jennifer a primit ajutor din partea medicului, lucru pe care îl recomandă la rândul său. În plus, ea s-a alăturat și unei campanii publicitare care susține importanța somnului. Acum, actrița urmează un adevărat ritual înainte de a adormi. Ea se relaxează, face yoga și nu doarme cu telefonul în cameră. De asemenea, Jennifer încearcă să adoarmă în fiecare seară la aceeași oră. Singurul lucru la care nu poate renunța este odihna alături de cei trei câini ai săi: „Este prea confortabil când mă îmbrățișează. Merită!‟, a declarat Jennifer. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg