Jennifer Garner, despre primul sărut şi bătaia de după: „S-a despărţit de mine a doua zi‟

1 jennifer garner jpg jpeg

Când te gândeşti la primul sărut poate că îţi vine în minte o întâmplare plină de emoţii pozitive, însă Jennifer Garner nu poate spune acelaşi lucru. Iată de ce!

Jennifer Garner, vedeta filmelor „13 Going on 30‟, „Elektra‟, „Catch and Release‟ şi „Yes Day‟, a povestit, de curând, în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri, despre un moment important al vieţii sale - cum a fost când s-a sărutat pentru prima oară. Ne putem aştepta ca o vedetă de nivelul ei să aibă o poveste emoţionantă de spus, mai ales că actriţa a jucat în multe filme romantice, însă acest lucru este departe de a se fi întâmplat. Nu doar că nu a avut parte de o experienţă plăcută, ci Jennifer şi-a şi bătut partenerul pe care îl avea atunci. 

Citeşte şi: „FOTO Cum arată Jennifer Garner nemachiată: „Versiunea mea de actriţă este perfect inventată”

„Era un tip pe nume Matt Crittenden‟, a spus ea, pentru revista People. „A încercat să meargă şi mai departe decât un simplu sărut, iar eu l-am bătut‟, a povestit actriţa, amuzată de situaţie.

Lucrurile nu sunt departe de a se fi încheiat atunci. A doua zi, din cauza celor întâmplate, bărbatul s-a despărţit de ea: „S-a despărţit de mine a doua zi pentru că a spus că sunt o nebună, o insignă pe care am purtat-o cu mândrie, pe atunci. Aveam doar 18 ani‟, a spus Jennifer.

Citeşte şi: Spion şi-n realitate? Modul surprinzător prin care Jennifer Garner a sărit în ajutorul CIA

Indiferent de această întâmplare, viaţa amoroasă a lui Jennifer Garner a mers înainte. Vedeta a fost căsătorită de două ori. Mai întâi cu actorul Scott Foley şi apoi cu Ben Affleck, cel cu care are şi trei copii: pe Violet (16 ani), pe Seraphina (13 ani) şi pe Samuel (9 ani).

Anul acesta, pe 17 aprilie, împlineşte 50 de ani şi spune că se pregăteşte să îşi facă planuri mari: „Împlinesc 50 de ani, peste două luni. Sunt atât de încântată. Chiar azi de dimineaţă începeam să-mi fac nişte planuri şi să devin puţin serioasă. Eu mă organizez, de regulă, în ultimul moment‟, a mărturisit actriţa. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!