Jennifer Lopez a renunţat la studii, iar Ralph Lauren a vândut cravate. Vedetele care au făcut sacrificii pentru a se întreţine

vedete jpeg

Starurile pot câştiga sume mari de bani, iar majoritatea strâng averi impresionante, de-a lungul carierei. Datorită veniturilor frumoase, ele sunt tratate în cel mai frumos mod, oriunde se duc, însă în cazul unora, acest lucru nu a fost mereu valabil. Unele vedete au avut copilării fără condiţii materiale bune, iar acest lucru le-a ambiţionat. Este cazul şi lui J.Lo, care a renunţat la studii pentru a se întreţine!

Vedetele internaţionale sunt considerate mari modele pentru oamenii de rând. Ele trăiesc o viaţă opulentă, de la case, haine şi maşini de lux, până la tratamente exclusiviste. Majoritatea vedetelor provin din familii înstărite, însă pentru unele staruri, viaţa nu a fost întotdeauna strălucitoare şi adesea, le-a fost greu să crească în sărăcie.

Jay-Z a avut o copilărie înconjurată de violenţă

Shawn Corey Carter, cunoscut pe numele de scenă ca Jay-Z, s-a născut în Brooklyn. Tatăl său şi-a abandonat familia când Jay-Z era foarte mic şi mama lui a fost nevoită să îl crească pe el şi pe cei trei fraţi ai lui. A avut o copilărie dură, deoarece a trăit într-o locuinţă de nevoiaşi şi a fost înconjurat constant de consum de droguri şi de violenţă. Pentru a se întreţine, în timp ce mergea la liceu, Jay-Z a vândut substanţe interzise. Datorită ambiţiei sale, Jay-Z s-a remarcat în industria muzicală, iar astăzi, potrivit Forbes, rapperul are o avere de 1,4 miliarde de dolari.

Pentru Sarah Jessica Parker cadourile de Crăciun erau un lux

Actriţa din „Sex and the City” s-a născut în Nelsonville, Ohio, într-o familie cu opt copii. Părinţii ei nu au avut întotdeauna posibilităţi financiare şi din cauza acestui lucru, ei nu aveau adesea electricitate, iar cadourile de Crăciun şi de zilele de naştere reprezentau un lux pe care nu şi-l puteau permite. În ciuda copilăriei grele, familia ei a fost unită şi a sprijinit-o pe Sarah în carieră. Astăzi, actriţa are 56 de ani şi o avere de 150 de milioane de dolari.

Tom Cruise a copilărit cu un tată abuziv

Actorul Tom Cruise a avut o copilărie dificilă cu un tată abuziv şi o viaţă care nu îi permitea să îşi imagineze posibilităţile financiare pe care astăzi le are. Din fericire, mama lui l-a susţinut mereu să devină actor şi ea şi-a dorit un viitor mai bun pentru el. Când avea 18 ani, Tom Cruise s-a mutat în New York pentru a-şi clădi o carieră, iar după ani de zile, putem spune că a reuşit. Averea lui Tom Cruise depăşeşte 500 de milioane de dolari.

Citeşte şi: Rochia purtată de Sarah Jessica Parker la nuntă i-a adus noroc. Ce rochii atipice au avut vedetele la propriile nunţi

Leighton Meester a fost crescută doar de bunică

Publicul larg a cunoscut-o pe Leighton prin rolul ei din Gossip Girl, unde a interpretat-o pe Blair Waldorf, tânăra răsfăţată şi bogată, din Upper East Side, Manhattan. Deşi şi-a creat o imagine a fetei bogate, puţin ştiu că, în realitate, Leighton a fost crescută cu greu de bunica ei. Părinţii ei nu i-au fost aproape în copilărie, deoarece amândoi se aflau în închisoare pentru trafic de droguri. Astăzi, la 35 de ani, vedeta are o avere de peste 5 milioane de dolari şi are o căsnicie fericită alături de Adam Brody.

Ralph Lauren a vândut cravate 

Ralph Lifshitz, cunoscut astăzi drept Ralph Lauren, s-a născut în Bronx (New York) şi a fost mezinul familiei. Ralph nu a avut o copilărie bogată şi a fost nevoit să se întreţină singur. A lucrat în armată, apoi ca funcţionar pentru Brooks Brothers. A început să îşi clădească imperiul vânzând cravate, iar, mai târziu, după ani de experienţă în vânzări, el şi-a lansat celebra linie de haine. Astăzi averea lui este de 8,2 miliarde de dolari şi este unul dintre cei mai recunoscuţi designeri de modă din America.

Citeşte şi: Beyonce şi Kim Kardashian, mândre de zodiile lor. Ele sunt vedetele care cred în astrologie

Jennifer Lopez a renunţat la studii

Cântăreaţa Jennifer Lynn Lopez a crescut alături de cele două surori ale sale în Bronx (New York), însă familia ei nu era la fel de bogată ca astăzi. De la o vârstă fragedă, Jennifer Lopez a urmat lecţii de dans, iar părinţii au încurajat-o în acest domeniu. În loc să meargă la şcoală, ea a ales să devină dansatoare cu normă întreagă, deoarece nu se putea întreţine altfel. Deşi la un moment dat, ea a rămas fără adăpost şi fără bani, Jennifer nu a renunţat la visul ei. Astăzi, averea artistei depăşeşte 400 de milioane de dolari.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg