Jennifer Lopez, despre mama ei, Guadalupe Rodríguez: „Am reuşit în showbiz pentru că mama a fost foarte strictă‟

1 2 jpg jpeg

Este una dintre cele mai mari staruri din lume şi n-avea nicio şansă să ajungă atât de cunoscută dacă n-ar fi fost mama ei, care s-o ajute în carieră. Diva latino a oferit recent un interviu pentru revista Rolling Stone, în care a vorbit despre cea care i-a dat naştere şi-a avut cea mai mare contribuţie la succesul ei profesional. Cum e pregătit-o Guadalupe Rodríguez pe fiica ei pentru showbiz?

„Credeţi-mă când vă spun că mama mea a fost şi o mamă amuzantă. Ea a fost cea care mi-a făcut cunoştinţă cu musicalurile, în care mă tot băga, şi mi-a arătat ce înseamnă mai multe feluri de muzică. Eu lucrez în divertisment datorită mamei mele‟, a recunoscut vedeta de 52 de ani pentru publicaţia respectivă. „Dar, în acelaşi timp, am reuşit să supravieţuiesc tuturor lucrurilor care mi s-au întâmplat în carieră pentru simplul fapt că mama mea a fost foarte strictă. Nu cred că ştia pentru ce mă pregătea, dar uite că a reuşit să facă asta”, a continuat cântăreaţa.

JLo este un superstar în acest moment, bifând realizări pe bandă rulantă atât în muzică, cât şi în cinematografie. Diva provine dintr-un cămin mic din Bronx, în care nu avea nicio informaţie despre ce se întâmplă cu adevărat în industraia de divertisment, acesta fiind şi motivul pentru care s-a simţit adesea subapreciată. „Întotdeauna m-am simţit că veneam de undeva de jos şi-mi doream să ajung sus. Întotdeauna. Tot timpul m-am simţit ca şi cum eu n-aveam ce să caut în acea încăpere în care se dădeau audiţii. Senzaţia asta mi-a dat-o faptul că am origini portoricane, provin din Bronx şi sunt femeie”, a explicat Jennifer.

„Ştiţi ce vreau să zic?! Nu m-am născut într-o familie cu bani. Nu cunoşteam pe nimeni în showbiz. Pur şi simplu, mă prezentam în faţa lor şi-mi ziceam eu mie că trebuie să încerc măcar să obţin contractul sau rolul pe care mi-l doream.”

Provenind dintr-un mediu sărac, Lopez a trebuit să se descurce singură în cariera pe care şi-o alesese, însă simte şi-n ziua de azi că a existat o diferenţă între ce-şi doreşte să bifeze în viaţă şi ce a bifat deja: “Timp de 20, 25 de ani, oamenii mi-au tot spus că nu sunt prea grozavă. «E drăguţă şi face muzică drăguţă, dar nu e într-un fel sau altul». Pur şi simplu, tot timpul exista un loc în care eu nu aparţineam deloc. Însă mi-am spus, tot timpul, că sunt bine, că mă descurc”, a continuat vedeta să explice.  

“Însă am suferit mult că m-au exclus atâta timp din atâtea locuri. Există un club al marilor artişti şi apoi suntem noi, vedetele pop. Eu nu ştiu dacă voi fi vreodată acceptată în acel cerc foarte restrâns…”, a declarat ea pentru Rolling Stone.

Însă diva nu suferă prea mult în prezent, mai ales de când s-a reunit cu fostul ei logodnic, Ben Affleck, care o face să se simtă ca-n adolescenţă. “Nu mi-a fost niciodată la fel de bine ca acum. Pur şi simplu, trăim o perioadă frumoasă a vieţii noastre. Mă simt atât de norocoasă şi de fericită să fiu cu el. Trăim o poveste frumoasă de dragoste, am primit o a doua şansă la fericire…”, a conchis Lopez.

Foto - Instagram



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg