Jojo: «Mi-am dorit să fiu o mămică sănătoasă»

1 49301 original jpg jpeg

Cunoscută pentru vitalitatea ei, Jojo este într-o formă de zile mari după naşterea băieţelului său, Achim. Cum împacă activităţile din viaţa ei profesională cu rolul de proaspătă mămică ai ocazia să afli în cele ce urmează.

Credeam că,odată devenită mămică,va mai trece un timp până s-o revedem pe Jojo în postura de actriţă la „Serviciul Român de Comedie” de la Pro TV sau într-un film nou,dar nici pomeneală de aşa ceva. Este mai activă ca niciodată. Cum reu­şeşte? Am fost şi eu curioasă şi iată ce mi-a mărturisit!

Arăţi excelent după naştere. Care sunt secretele siluetei tale?

Am avut mare grijă de mine. Mi-am dorit să fiu o mămică frumoasă şi sănătoasă şi am păstrat alimentaţia echilibrată în timpul sarcinii şi am făcut mişcare. Mi-a fost de ajutor după naştere. Deocamdată nu fac exerciţii complicate,dar în curând mă voi întoarce la programul meu de sport obişnuit.

Cum este o zi din viaţa ta?

Mă trezesc dimineaţa devreme şi petrec o oră cu Achim,apoi merg la filmări pentru producţia „S-a furat mireasa”. Seara,când mă întorc acasă,iau cina cu soţul meu şi-i facem băiţă lui bebe. Uneori ajung atât de târziu,încât nu mai avem timp de nimic şi bebe doarme,dar aşa e în perioadele în care am foarte mult de lucru. Recuperez în zilele libere,când stau tot timpul cu Achim.

Ai putea să te ocupi numai de bebeluşul tău?

Cu greu. Sunt norocoasă că mama stă cu Achim când am treabă şi nu trebuie să renunţ la proiectele mele. Mi-ar fi greu să renunţ la ritmul cu care sunt obişnuită şi pe care-l presupune meseria mea. Sunt convinsă că şi statul acasă cu bebeluşul are avantajele lui. Eu încerc să creez un echilibru între cele două şi reuşesc să fiu tot ce mi-am propus:soţie,mamă,actriţă. Nu e cel mai uşor lucru din lume,dar cu siguranţă e cel mai frumos.

Eşti foarte activă. De curând ai luat şi prima ta lecţie de tenis de la Ruxandra Dragomir. Ce altceva ai vrea să mai încerci în viitor?

Sunt multe lucruri pe care mi-aş dori să le încerc. Eu şi soţul meu am vrea tare mult să mergem într-o vacanţă să facem rafting. Cred că ar putea fi o experienţă interesantă.

În ce proiecte eşti implicată acum?

Lucrez la filmul produs după scenariul lui Toni Grecu  -„S-a furat mireasa”. Este un film de comedie excepţional. Apoi,voi începe lucrul la un alt proiect de film. E o vară plină pentru mine. Toate se vor încheia în toamnă,odată cu începutul noului sezon al „Serviciului Român de Comedie” de la Pro Tv.

Cum v-a schimbat pe tine şi pe soţul tău venirea pe lume a lui Achim?

Suntem aceeaşi familie fericită,dar care îl are ca nucleu pe cel mic. Achim ne înveseleşte şi ne dăruieşte atât de mult,încât simţim că ne face mai buni.

Cum îţi doreşti să fiţi tu şi Ionuţ ca părinţi?

Ne dorim să fim nişte părinţi relaxaţi şi cu mintea deschisă. Lucrurile în jur se schimbă atât de rapid,încât va trebui să ţinem cont de tot ce va fi nou pentru noi şi obişnit pentru el. În acelaşi timp dorim să-l apropiem şi de ceea ce considerăm că sunt valorile adevărate ale unui om. Natura este una dintre ele. Într-o lume care devine prea virtuală din multe puncte de vedere,ne dorim ca fiul nostru să rămână cu picioarele bine înfipte în pământ.

Care dintre calităţile tale ai vrea să fie moştenite de el?

Cred ca toleranţa. Sunt un om care a reuşit să depăşească foarte multe datorită toleranţei şi înţelegerii faţă de cei din jur.

6e6916e95144e6bf3674716475cbc616 jpg jpeg

Spuneai cândva că soţul tău este un romantic incurabil,calitate care v-a menţinut relaţia. Ce altceva vă face căsnicia să reziste?

Este un bărbat foarte atent şi generos. La noi în casă sunt mereu flori,pentru că mi le aduce fără un motiv anume. Dar când vine vorba despre căsnicii care „rezistă”,mă gândesc la căsnicii cu probleme,or nu este deloc cazul nostru. Iubirea ne este călăuză în tot ceea ce facem. Pur şi simplu nu ne imaginăm viaţa unul fără celălalat.

Cum v-aţi cunoscut?

Într-un grup de prieteni acum mulţi ani.

Ce te-a cucerit la el?

Oricine îl întâlneşte pe Ionuţ înţelege de ce îl iubesc atât de mult. Are tot ceea ce-i trebuie unui bărbat pentru a fi complet. E chipeş,are tone de sex-appeal şi o inteligenţă sclipitoare. E  un pic rebel,sportiv şi amuzant. Dar cea mai mare calitate a lui e seriozitatea. E un om pe care te poţi baza. În plus,scrie mult mai bine decât mine.

Când trebuie să luaţi o decizie,care dintre voi are ultimul cuvânt?

Depinde de decizie. Nici măcar nu este vorba despre un ultim cuvânt. Părerea lui Ionuţ este cea mai importantă pentru mine şi-l consult de fiecare dată.

0bea9f74eb66ae460ebd59603cdba7e2 jpg jpeg

Mai aveţi timp să mergeţi în vacanţă?

Nu cred că va fi posibil din cauza programului foarte încărcat. Vom încerca măcar în weekenduri să ne desprindem un pic de oraş.

Care au cele mai frumoase locuri pe care le-ai vizitat?

Pentru mine,una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă a fost Portugalia. Acolo am descoperit plajele cu nisip de culoarea zahărului brun,oceanul spectaculos şi valurile cele mai mari pe care le-am văzut vreodată. De aceea,sunt şi multe şcoli de surfing în Portugalia. Şi Vietnamul se numără printre favoritele mele,cu păduri de un verde intens,luxuriant,cascade,fructe exotice şi mâncare delicioasă. Thailanda îmi place din aceleaşi motive.

23759218311690129ff5600543f45e73 jpg jpeg

Trei sfaturi pentru proaspetele mămici care ne citesc!

1. Seriozitatea şi responsabilitatea sunt două lucruri foarte bune,dar cel mai important este să te amuzi atunci când eşti mămică.

2. Până şi bebeluşilor le plac mămicile frumoase şi îngrijite... darămite tăticilor!

3. Nu vă neglijaţi sănătatea şi  nici lucrurile care ştiţi că vă fac plăcere. La sfârşitul zilei,bebe este încântat dacă are o mămică sănătoasă,dar mai ales mulţumită.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg