Julia Fox, iubita lui Kanye West, pictează cu propriul sânge: „Am fost întotdeauna fascinată de moarte‟

1 julia fox jpg jpeg

Julia Fox este una dintre cele mai populare vedete ale momentului. Odată cu notorietatea sa, apărută în urma relaţiei cu rapperul Kanye West, au ieşit la iveală şi multe lucruri din trecutul său.

Julia Fox a devenit cunoscută odată cu filmul, din 2019, „Uncut Gems‟, când a jucat alături de Adam Sandler. Cu toate acestea, relaţia pe care o are cu Kanye West i-au eclipsat reuşitele profesionale. Povestea lor a început să atragă atenţia după ce a fost văzută pentru prima oară la cină cu West, în Miami, la începutul anului. Odată cu relansarea sa, mulţi oameni au remarcat câteva detalii destul de interesante din viaţa ei, înainte de a deveni faimoasă.

S-a născut în Milano, dar a fost crescută de către tatăl său, în New York. Într-un interviu pentru „The New Yorker‟, Fox a spus că au fost momente când nu a avut un adăpost stabil: „Ne cazam în orice apartament pe care tatăl meu îl renova în acel moment. Eram fără adăpost. Locuiam mai mult în casele prietenilor. Trăiam într-o familia disfuncţională cu o mamă singură şi cu un tată căruia nu prea îi păsa‟, a declarat actriţa.

La 17 ani, dependentă de substanţe interzise

La vârsta de 18 ani, Julia Fox lucra ca dominatoare, un post part-time pe care îl avea, după cursurile de la şcoală. Tot în perioada adolescenţei, Fox s-a confruntat cu dependenţa de droguri. Avea 17 ani când o doză aproape i-a fost fatală. Într-un interviu pentru „The Hollywood Reporter‟, actriţa a recunoscut că mulţi oameni din anturajul său au consumat droguri: „Este un fel de miracol că sunt bine, pentru că mulţi dintre oamenii cu care am crescut nu se descurcă atât de bine. Mulţi sunt în închisoare, mulţi au murit‟, a mărturisit iubita lui Kanye West.

A avut propria expoziţie „R.I.P. Julia Fox‟

Una dintre pasiunile sale este pictura. Julia este cunoscută în cercul de prieteni pentru lucrările ei profesioniste, însă şi pentru cele controversate. În 2017, Fox a creat o expoziţie numită „R.I.P. Julia Fox‟, cu picturi realizate din sângele ei, pe material din mătase: „Da, este sângele meu. Mi-am dorit ca spectacolul să fie cât mai autentic şi personal posibil‟, a mărturisit ea, pentru „HuffPost‟.

Pentru a realiza picturile, Fox şi-a extras sângele cu o seringă şi a folosit seringa pentru a picta mătasea: „Cred că am fost întotdeauna fascinată de moarte‟, a spus ea, după ce a fost întrebată de ce a ales să-şi folosească propriul sânge. „Am avut câteva experienţe legate de moarte. Explorez moartea sub toate formele. Moartea este ca o ofrandă pentru Marele Creator. Energia poate fi transferată, dar nu poate muri niciodată‟, a spus Julia.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg