Julia Fox, iubita lui Kanye West, pictează cu propriul sânge: „Am fost întotdeauna fascinată de moarte‟

1 julia fox jpg jpeg

Julia Fox este una dintre cele mai populare vedete ale momentului. Odată cu notorietatea sa, apărută în urma relaţiei cu rapperul Kanye West, au ieşit la iveală şi multe lucruri din trecutul său.

Julia Fox a devenit cunoscută odată cu filmul, din 2019, „Uncut Gems‟, când a jucat alături de Adam Sandler. Cu toate acestea, relaţia pe care o are cu Kanye West i-au eclipsat reuşitele profesionale. Povestea lor a început să atragă atenţia după ce a fost văzută pentru prima oară la cină cu West, în Miami, la începutul anului. Odată cu relansarea sa, mulţi oameni au remarcat câteva detalii destul de interesante din viaţa ei, înainte de a deveni faimoasă.

S-a născut în Milano, dar a fost crescută de către tatăl său, în New York. Într-un interviu pentru „The New Yorker‟, Fox a spus că au fost momente când nu a avut un adăpost stabil: „Ne cazam în orice apartament pe care tatăl meu îl renova în acel moment. Eram fără adăpost. Locuiam mai mult în casele prietenilor. Trăiam într-o familia disfuncţională cu o mamă singură şi cu un tată căruia nu prea îi păsa‟, a declarat actriţa.

La 17 ani, dependentă de substanţe interzise

La vârsta de 18 ani, Julia Fox lucra ca dominatoare, un post part-time pe care îl avea, după cursurile de la şcoală. Tot în perioada adolescenţei, Fox s-a confruntat cu dependenţa de droguri. Avea 17 ani când o doză aproape i-a fost fatală. Într-un interviu pentru „The Hollywood Reporter‟, actriţa a recunoscut că mulţi oameni din anturajul său au consumat droguri: „Este un fel de miracol că sunt bine, pentru că mulţi dintre oamenii cu care am crescut nu se descurcă atât de bine. Mulţi sunt în închisoare, mulţi au murit‟, a mărturisit iubita lui Kanye West.

A avut propria expoziţie „R.I.P. Julia Fox‟

Una dintre pasiunile sale este pictura. Julia este cunoscută în cercul de prieteni pentru lucrările ei profesioniste, însă şi pentru cele controversate. În 2017, Fox a creat o expoziţie numită „R.I.P. Julia Fox‟, cu picturi realizate din sângele ei, pe material din mătase: „Da, este sângele meu. Mi-am dorit ca spectacolul să fie cât mai autentic şi personal posibil‟, a mărturisit ea, pentru „HuffPost‟.

Pentru a realiza picturile, Fox şi-a extras sângele cu o seringă şi a folosit seringa pentru a picta mătasea: „Cred că am fost întotdeauna fascinată de moarte‟, a spus ea, după ce a fost întrebată de ce a ales să-şi folosească propriul sânge. „Am avut câteva experienţe legate de moarte. Explorez moartea sub toate formele. Moartea este ca o ofrandă pentru Marele Creator. Energia poate fi transferată, dar nu poate muri niciodată‟, a spus Julia.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg