Kanye West, devastat în urma divorţului? Poemul emoţionant dedicat fostei sale soţii, Kim Kardashian

1 kim kardashian kanye west jpg jpeg

La începutul lui martie, Kim Kardashian a devenit oficial o femeie singură, după ce judecătorii au prounţat divorţul de Kanye West. În ciuda neînţelegerilor dintre ei, rapperul nu a fost de acord cu separarea. Mai mult decât atât, el i-a compus fostei soţii un poem emoţionant.

Vedeta Kim Kardashian, (41 de ani) a solicitat divorţul de Kanye West, (44 de ani) după ce au apărut zvonuri despre problemele lor conjugale, dar şi despre tulburările de sănătate mintală ale rapperului. Cu ajutorul avocaţilor, Kim a reuşit în scurt timp să se despartă de bărbatul cu care are 4 copii. La scurt timp de la divorţ, ea şi-a schimbat rapid numele pe reţelele de socializare din „Kim Kardashian West‟, în „Kim Kardashian‟.

În ciuda neînţelegerilor dintre ei, Kanye i-a cerut în repetate rânduri pe reţelele de socializare să se împace. Odată ce divorţul a fost pronunţat, rapperul a vorbit prin intermediul versurilor despre durerea pe care o simte, în prezent. Se pare că artistul nu este împăcat cu ideea că fosta sa soţie are deja o relaţie cu Pete Davidson, (28 de ani) şi vrea să o recâştige. Mai mult decât atât, Kanye i-a dedicat şi un poem.

În urma divorţului, muzicianul a postat o fotografie pe Instagram, în care apare cuvântul „DIVORŢ‟, scris cu litere roşii. Sub acest cuvânt, se află alte cuvinte care compară divorţul cu o varietate de sentimente, răni şi boli. Rapperul a comparat evenimentul prin care trece cu: „un COVID în aer liber‟, cu „mersul pe sticlă‟ sau cu „mâna arsă pe aragaz‟.

Alte rânduri se referă la copiii săi pe care îi are cu Kim - North (8 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) şi Pslam (2 ani). El a scris: „Divorţul se simte ca şi cum ai tăi copii au fost smulşi de sub controlul tău / Divorţul se simte ca şi cum ai fi fost împuşcat şi totul este lent / Divorţul se simte ca o respiraţie grea, (…) / Divorţul se simte sufocant / De-abia respiră.‟, sunt versurile pe care rapperul le-a postat.

Încă nu este clar dacă însuşi Kanye West a scris versurile dau dacă fac parte dintr-o nouă piesă pe care intenţionează să o lanseze.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg