Kanye West, devastat în urma divorţului? Poemul emoţionant dedicat fostei sale soţii, Kim Kardashian

1 kim kardashian kanye west jpg jpeg

La începutul lui martie, Kim Kardashian a devenit oficial o femeie singură, după ce judecătorii au prounţat divorţul de Kanye West. În ciuda neînţelegerilor dintre ei, rapperul nu a fost de acord cu separarea. Mai mult decât atât, el i-a compus fostei soţii un poem emoţionant.

Vedeta Kim Kardashian, (41 de ani) a solicitat divorţul de Kanye West, (44 de ani) după ce au apărut zvonuri despre problemele lor conjugale, dar şi despre tulburările de sănătate mintală ale rapperului. Cu ajutorul avocaţilor, Kim a reuşit în scurt timp să se despartă de bărbatul cu care are 4 copii. La scurt timp de la divorţ, ea şi-a schimbat rapid numele pe reţelele de socializare din „Kim Kardashian West‟, în „Kim Kardashian‟.

În ciuda neînţelegerilor dintre ei, Kanye i-a cerut în repetate rânduri pe reţelele de socializare să se împace. Odată ce divorţul a fost pronunţat, rapperul a vorbit prin intermediul versurilor despre durerea pe care o simte, în prezent. Se pare că artistul nu este împăcat cu ideea că fosta sa soţie are deja o relaţie cu Pete Davidson, (28 de ani) şi vrea să o recâştige. Mai mult decât atât, Kanye i-a dedicat şi un poem.

În urma divorţului, muzicianul a postat o fotografie pe Instagram, în care apare cuvântul „DIVORŢ‟, scris cu litere roşii. Sub acest cuvânt, se află alte cuvinte care compară divorţul cu o varietate de sentimente, răni şi boli. Rapperul a comparat evenimentul prin care trece cu: „un COVID în aer liber‟, cu „mersul pe sticlă‟ sau cu „mâna arsă pe aragaz‟.

Alte rânduri se referă la copiii săi pe care îi are cu Kim - North (8 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) şi Pslam (2 ani). El a scris: „Divorţul se simte ca şi cum ai tăi copii au fost smulşi de sub controlul tău / Divorţul se simte ca şi cum ai fi fost împuşcat şi totul este lent / Divorţul se simte ca o respiraţie grea, (…) / Divorţul se simte sufocant / De-abia respiră.‟, sunt versurile pe care rapperul le-a postat.

Încă nu este clar dacă însuşi Kanye West a scris versurile dau dacă fac parte dintr-o nouă piesă pe care intenţionează să o lanseze.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg