Kate Middleton, topless la piscină! Se numără printre cei care nu ar fi respectat regulile monarhiei

1 shutterstock 1071446165 jpg jpeg

Scandalurile au captivat mereu publicul şi nici familia regală britanică nu a fost scutită de unele întâmplări neplăcute. Unele scandaluri au fost date uitării, altele încă stau pe buzele multora.

Familia regală modernă, Windsor, este condusă de Regina Elisabteta a II-a, cel mai longeviv monrah britanic. Din păcate, copiii şi rudele ei au suportat greul numeroaselor scandaluri, care au fost în atenţia publicului, din întreaga lume. Prinţul Charles a avut o aventură mediatizată şi Sarah Ferguson a primit mită din partea jurnaliştilor, însă aceste întâmplări sunt doar o parte dintre scandalurile istorice ale familiei cu sânge nobil.

Prinţul Charles, aventură cu Camilla Parker-Bowles

Fiul cel mai mare al reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Charles, nu şi-a ascuns dragostea pentru Camilla Parker-Bowles, înainte, în timpul sau după căsătoria cu Diana Spencer. Charles şi Camilla s-au cunoscut în 1970, dar nu s-au putut căsătorii din cauza istoricului amoros şi tumultos pe care Camilla îl avea. Cu toate acestea, Charles nu a încetat niciodată să o iubească pe Camilla şi, în 1986, au început o aventură. Într-un interviu, Prinţesa Diana a recunoscut că ştie multe despre relaţia lor şi chiar a confruntat-o pe Camilla. La 8 ani de la moartea Dianei, Charles şi Camilla s-au căsătorit.

Sarah Ferguson a acceptat mită de jumătate de milion de lire sterline

Fosta soţie a prinţului Andrew, Sarah Ferguson, a fost filmată în timp ce accepta din partea jurnaliştilor, deghizaţi în oameni de afaceri, mită de 500.000 de lire sterline, în schimbul furnizării unor informaţii despre soţul ei şi despre familia regală. Ulterior, Ferguson într-un interviu pentru Oprah Winfrey, a recunoscut că în acea perioadă avea probleme cu băutura, iar soţul ei de pe atunci, Andrew, ar fi iertat-o pentru acel moment jenant, care a cutremurat familia regală.

De ce a renunţat Regele Edward al VIII-lea la statutul regal

Unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria monarhiei britanice s-a produs atunci când Edward al VIII-lea a ales să se căsătorească cu Wallis Simpson, în loc să rămână rege. La mai puţin de un an de la domnia lui, în 1936, Edward a ales să renunţe la statutul său pentru a se căsători cu femeia pe care o iubea. În final, celor doi li s-au acordat titlurile de Duce şi Ducesă de Windsor, dar au fost excluşi din familia regală. Au rămas căsătoriţi până la moartea lui Edward, în 1972.

Citeşte şi: De ce nu o vedem pe Kate Middleton cu geanta pe umăr

Prinţul Harry a îmbrăcat un costum nazist

În anul 2005, când Prinţul Harry avea doar 20 de ani, el a făcut o alegere nefericită când a decis să se îmbraceca un nazist, la o petrecere tematică. Tânărul prinţ a purtat o cămaşă albă cu o banderolă roşie, decorată cu o svastică. În urma acestei întâmplări, publicul era împărţit în păreri - unii cereau excluderea lui Harry din Academia Militară Regală, iar alţii considerau acest gest drept o simplu eveniment, „lipsit de judecată‟ şi fără o intenţie directă.

Prinţesa Margaret, acuzată de consum de cocaină

Jurnalistul şi scriitorul Noel Botham a scris în biografia prinţesei Margareta faptul că ea ar fi consumat cocaină înaintea unui concert Rolling Stones, din 1967. Drogul i-ar fi fost furnizat chiar de muzicianul Keith Richards ( chitaristul trupei The Rolling Stones), iar prinţesa ar fi spus: „Ah, cocaină. Un drog atât de amuzant, nu crezi?‟, prinţesa a luat drogul, iar când a ieşit din baie, i-a spus lui Mick Jagger şi lui Richards: „Mă voi bucura de concertul vostru şi mai mult acum‟.

Citeşte şi: Cum este viaţa la Palatul Buckingham. Se scot milioane din cont pentru reparaţii

Kate Middleton, topless la plajă

De la căsătoria ei cu Prinţul William, Kate Middleton s-a comportat exemplar şi a respectat toate regulile familiei regale. Cu toate acestea, nici Kate nu a putut scăpa de scandal. Când William şi Kate se aflau în vacanţă, la un castel din Franţa, cei doi au fost surprinşi de către paparazzi, când se aflau la plajă. Camerele paparazzilor au pozat-o pe Kate topless, în timp ce stătea la soare, iar imaginile au apărut în presa din întreaga lume. Atât Kate, cât şi Prinţul William au spus că paparazzi au fost de vină pentru că „s-au băgat prea mult în intimitatea lor‟. 

Sursă foto: Shutterstock