Kate Middleton vs. Charlene de Monaco: Duelul prinţeselor!

1 66910 original jpg jpeg

Sunt cele mai influente prinţese din zilele noastre. Căci nicio altă jumătate feminină a unui moştenitor de tron sau a unui suveran nu s-a mai bucurat, în anul care a trecut, de o aşa expunere, precum cele două graţii cu tiară preţioasă.

Au contat,evident,şi cele două perechi de moştenitori adorabili,Prinţii Gabriella şi Jacques,de partea Prin­cipatului de Monaco,respectiv George şi Charlotte,răsfăţaţii din Regatul Britanic. Au contat deoarece maternitatea le-a făcut pe aceste două superbe femei nişte adevărate eroine în ochii muritorilor de rând,care privesc la vieţile celor două ca la ecranizările unor basme.

Pe 10 decembrie,anul trecut,Charlene,devenită mamă în preajma vârstei de 37 de ani,a trăit un moment special:prima aniversare a gemenilor ei. Ei bine,adorabilii blonzi cu atât de preţioasele titluri de Marchiz de Baux şi Contesă de Carladès l-au făcut pe tatăl lor să plece mai devreme de la un important summit politic,pentru a fi prezent la petrecerea dată în cinstea piticilor săi legitimi. Iar aceasta a fost una de pomină,căci la ea au fost invitaţi toţi supuşii drăgăla­şilor prinţi,în plină stradă,mai exact în Place D’Armes din Monte Carlo. Aici,norocoşii s-au delectat cu două torturi delicioase,unul roz şi unul albastru,din care au gustat,totuşi,şi micuţele gazde.

Ca un prinţ moş­tenitor care se respectă,Jacques le-a arătat tuturor celor care au fost de faţă la aniversarea lui ce ştie să facă:primii lui paşi! Iar dacă vă întrebaţi cum de re­uşeşte soţia lui Albert să afişeze acea siluetă subţire,după o sarcină dublă,chiar suveranul de la Monaco ar putea avea răspunsul. Fosta înotătoare de performan­ţă munceşte zi lumină.

„Este nerăbdătoare să fie cu copiii ei,tot timpul. Se trezeşte odată cu ei,la 6,6.30,şi are grijă de ei toată dimineaţa. În fiecare zi. Apoi,continuă ziua cu munca la fundaţia ei şi mai face şi exerciţii fizice,antrenându-se la înot. Nu cred că cei mici ar fi atât de zâmbăreţi şi de fericiţi dacă ea n-ar fi această mamă extraordinară“,s-a confesat prinţul în vârstă de 57 de ani.Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg