Keanu Reeves, îndrăgostit de Sandra Bullock. I-a adus acasă şampanie, trufe şi flori

1 shutterstock 96566443 jpg jpeg

Keanu Reeves şi Sandra Bullock s-au cunoscut în perioada în care au început să filmeze pentru pelicula „Speed‟, din 1994. Au devenit prieteni buni şi mulţi fani şi-au dorit să îi vadă împreună şi în realitate. De ce nu au avut niciodată o legătură amoroasă, dacă între ei a existat atracţie?

Se cunosc de 30 de ani, iar în 2006 chiar şi-au jucat povestea de dragoste în „The Lake House‟. Într-un interviu acordat recent, pentru revista Esquire, Bullock a vorbit despre legătura pe care o are cu Keanu Reeves şi a dezvăluit care este motivul pentru care îl vede pe actor doar ca pe un prieten, deşi pe marile ecrane, între ei a existat mereu pasiune.

În interviul Esquire, Bullock a dezvăluit că dacă ar fi existat o legătură romantică între ea şi Reeves, acest lucru le-ar fi distrus prietenia strânsă, pe care o au de trei decenii: „Keanu este un timp care este prieten cu fiecare femeie pe care o întâlneşte. Nu cred că există cineva care să aibă ceva oribil de spus despre el. Cred că şi din cauza asta am supravieţuit ca şi cuplu, pe ecrane‟.

Întrebată care a fost secretul datorită căruia prietenia lor a rezistat, ea a spus: „Trebuie doar să creştem împreună pe drumuri paralele, să ne întâlnim la cină şi să lucrăm împreună. Şi cu cât timpul trece mai mult, cu atât sunt mai uimită‟, a spus Bullock.

Keanu Reeves i-a adus acasă şampanie, trufe şi flori

În cadrul interviului, Bullock a povestit o întâmplare de la începutul prieteniei lor. Ea i-a spus actorului că nu încercase niciodată trufe cu şampanie, iar, câteva zile mai târziu, Keanu a apărut la ea pe motocicletă cu şampanie, trufe, plus flori.

Citeşte şi: Sandra Bullock, surprinsă de Keanu Reeves cu şampanie şi trufe. Actriţa nu le mai gustase niciodată

În emisiunea The Ellen DeGeneres Show, Bullock a recunoscut că în timpul filmărilor „Speed‟, a existat atracţie între ea şi Keanu: „Mă gândesc la cât de dulce a fost Keanu şi cât de frumos era. Mi-a fost foarte greu să fiu serioasă. El se uita la mine şi eu chicoteam. Nu ne-am dat niciodată întâlnire. Era ceva la mine care cred că nu i-a plăcut. Cred că suntem, probabil, prieteni de atât de mult timp, tocmai pentru că nu ne-am dat întâlnire‟, a spus actriţa. În aceeaşi emisiune, Reeves a mărturisit că el a fost, de fapt, îndrăgostit de Bullock: „Evident că nici ea nu ştia că eu eram îndrăgostită de ea. Am rămas doar la capitolul muncă, deoarece ea este o persoană atât de minunată‟, a punctat actorul. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg