Keanu Reeves surprinde din nou! A oferit în dar ceasuri de lux întregii echipe de cascadori din „John Wick: Chapter 4‟

1 shutterstock 1410988235 jpg jpeg

Keanu Reeves demonstrează de ce este recunoscut ca unul dintre cei mai generoşi actori de la Hollywood. Îndrăgitul star a sărbătorit încheierea filmărilor pentru noua peliculă „John Wick: Chapter 4‟ cu daruri către membrii echipei de cascadori constând în ceasuri Rolex.

De-a lungul timpului, actorul în vârstă de 57 de ani şi-a întărit reputaţia de a fi un om cât se poate de normal şi de atent cu cei din jurul său. Publicaţia „Time‟ a evidenţiat acest lucru: „Nu doar rolurile de pe marile ecrane ale lui Reeves i-au făcut pe fani să-l îndrăgească, ci mai ales momentele din viaţa reală, ca ar fi asigurarea unei navete pentru colegii săi atunci când un zbor a fost anulat sau renunţarea la locul lui în timpul unei călătorii cu metroul.

Ceasurile sunt personalizate

În postările de pe reţelele sociale, se poate vedea cum Reeves dăruieşte câte un ceas Rolex nou-nouţ tuturor membrilor echipei de cascadori din filmul „John Wick: Chapter 4‟, o echipă cunoscută sub numele John Wick 5. Chiar dacă modelul ceasului nu a fost dezvăluit, unele pubicaţii americane au suspectat că ar fi vorba despre un Rolex Submariner 16610.

        View this post on Instagram                       A post shared by WATCHMANIA (@watchmania)

A post shared by WATCHMANIA (@watchmania)

Colegii actorului au fost impresionaţi nu numai de cadou în sine, ci şi de gravura personalizată de pe spate: „The John Wick Five‟, numele cascadorului şi un „Mulţumesc‟ din partea lui Keanu.

Filmul „John Wick: Chapter 4‟ pentru care tocmai au finalizat filmările urmează să fie lansat în SUA în luna mai 2022.

Citeşte şi:

Keanu Reeves scoate la licitaţie un apel pe Zoom. Cât costă o ,,întâlnirea virtuală” cu celebrul actor

La ce preţ ajunge ceasul oferit cadou de Reeves?

Cadoul este impresionant şi datorită faptului că este dificil să obţii un Rolex în prezent. Ceasurile sunt la mare căutare, atât cele noi, cât şi cele la mâna a doua, în special modelul Submariner pe care Reeves l-a dăruit colegilor săi cascadori. O creştere a cererii asociată cu întreruperile lanţului de aprovizionare cauzate de pandemia de COVID-19 au dus la o lipsă a ceasurilor de la vânzare. Din această cauză, ceasul, care are un preţ recomandat de 9.150 de dolari, este în prezent de două ori mai mare decât pe piaţa secundară. Preţul unui Submariner variază de la 8.100 la 36.950 de dolari. Totuşi, cu o avere netă estimată la 350 de milioane de dolari, este evident că actorul se poate descurca să ofere astfel de cadouri.

Keanu Reeves nu este singurul actor care oferă în dar ceasuri de lux. Tina Fey şi Louis C.K. au dezvăluit lui Jerry Seinfeld în „Comedians in Cars Getting Coffee” că au primit şi ei un cadou asemănător din partea lui Chris Rock.

FOTO: Shutterstock



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg