Keira Knightley a povestit chinurile prin care a trecut la naştere. Ce spune despre Kate Middleton

1 83606 original jpg jpeg

În luna mai a anului 2015, Kate Middleton şi Keira Knightley au născut la câteva zile distanţă una de cealaltă. La trei ani de la aceste evenimente, actriţa Keira Knightley a publicat o scrisoare în care o critică pe Kate Middleton. Te întrebi de ce? Pentru modul în care face naşterea să pară floare la ureche, când nu este aşa. 

Keira Knightley este indignată de Kate Middleton pentru că ascunde adevăratele dureri ale unei naşteri. Ca de fiecare dată după ce a adus pe lume un copil, Kate a ieşit din spital la câteva ore distanţă. Ba mai mult, a ieşit din spital aranjată toată şi pe tocuri pentru ca paparazzi să facă poze bebeluşului.

Ducesa de Cambridge a fost complimentată pentru abilitatea de a-şi reveni repede după naştere. Când l-a născut pe Prinţul George, ducesa a rămas peste noapte în spital. Dar, la doar câteva ore după ce au venit pe lume Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, Kate se poza cu micuţii în braţe, în faţa spitalului.

În anul 2015, când Ducesa de Cambridge dădea naştere celui de-al doilea copil al cuplului, Prinţesa Charlotte, actriţa Keira Knightley o aducea pe lume pe fiica ei Edie. În timp ce Kate Middleton face naşterea să pară floare la ureche, Keira a suferit groaznic. Actriţa de la Hollywood a avut dureri groaznice şi nu s-a sfiit să le mărturisească public.

image

„Stăteam şi ne uitam la televizor. Ea (Kate) a ieşit din spital şapte ore mai târziu, cu faţa machiată şi pe tocuri înalte. Faţa pe care lumea voia să o vadă. Ascunde! Ascunde-ne durerea, trupurile despicate, sânii care curg, hormonii care urlă. Fii stilată, nu arăta câmpul de luptă, Kate. La şapte ore după ce ai luptat cu viaţa şi cu moartea, la şapte ore după ce trupul tău s-a deschis şi a sângerat, viaţa a ieşit afară urlând. Nu arăta asta! Nu spune! Stai acolo cu fetiţa în braţe şi aşteaptă să fii pozată de o haită de fotografi!

Vaginul meu s-a despicat. Ai ieşit cu ochii deschişi. Cu braţele în aer. Urlând. Te-au pus la pieptul meu, acoperită de sânge, de vernix, cu capul tău deformat de canalul îngust prin care ai ieşit. Pulsând, gâfâind, ţipând.

image

Mi-ai găsit sânul imediat, îmi amintesc durerea, gura ta s-a prins strâns de sfârcul meu şi ai început să sugi. Îmi aduc aminte fecalele, voma, sângele, cusăturile. Îmi amintesc câmpul meu de luptă. Câmpul tău de luptă şi viaţa pulsând. Supravieţuind. Şi eu sunt sexul slab? Tu eşti?', o atacă actriţa pe Ducesa de Cambridge într-un articol cu titlul Sexul slab, publicat sub forma unei scrisori către fiica ei, în colecţia Feministele nu poartă roz (Şi alte minciuni).Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg