Keira Knightley a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic

1 83564 original jpg jpeg

Actriţa Keira Knightley a dezvăluit că a avut probleme psihice la vârsta de 22 de ani şi că a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic (PTSD) atunci când a început să devină celebră, potrivit BBC.

Ea a mărturisit că a fost nevoită să îşi ia un an de pauză după ce a jucat în filmele "Pirates of the Caribbean" şi "Love Actually". Keira Knightley a fost diagnosticată cu sindrom de stres post-traumatic din cauza succesului dobândit.

În ciuda succesului, actriţa a recunoscut că s-a simţit "fără valoare" în urma criticilor care i-au fost aduse. Şi a mai afirmat că era prea speriată ca să iasă din casă şi să facă faţă paparazzilor.

Faima Keirei Knightley a crescut după ce a apărut în "Bend it Like Beckham", "Pirates of the Caribbean" şi "Love Actually". Privind înapoi, ea a declarat că toate acele filme făcute îi par un lucru "total nebunesc".

image

Ea a povestit că lipsa ei de formare profesională a făcut-o să se concentreze pe negativism. "Practic mă simţeam fără valoare".

Situaţia a continuat chiar şi după ce a primit nominalizarea la Oscar pentru "cea mai bună actriţă" pentru performanţa din "Pride and Prejudice", în 2005. "M-am simţit ca şi cum nu existam şi eram o creatură ciudată, cu faţă ciudată, căreia oamenii îi răspundeau într-un fel extrem şi nu înţelegeam de ce".

Faptul că a fost urmărită de paparazzi transforma plecarea de acasă "într-o luptă" în fiecare zi. Peste 20 de fotografi o urmăreau atunci şi căutau să obţină o reacţie a sa.

image

La un moment dat nu a mai ieşti din casă timp de trei luni şi a fost nevoită să facă hipnoterapie pentru a preveni un atac de panică ca să fie în stare să participe la gala premiilor Bafta în 2008, când a fost nominalizată pentru rolul din "Atonement".

Knightley este cea mai recentă vedetă care vorbeşte public despre PTSD. Înaintea ei, Ariana Grande, a dezvăluit că a suferit de tulburare de stres post-traumatic în urma atentatului cu bombă de la concertul ei din Manchester.

image

Lily Allen a mărturisit că a suferit de această boală după ce în 2010 a născut un fiu mort.

Cântăreţul Will Young a vorbit de asemenea de stres post-traumatic pe care l-a dezvoltat în ani, din cauză că şi-a ascuns homosexualitatea, a fost agresat în şcoală şi separat de fratele geamăn la naştere.

În august anul acesta, Mel B a declarat că s-a internat într-o clinică de dezalcolizare şi depedenţă de sex, după ce a fost diagnosticată cu stres post-traumatic ca urmare a divorţului şi a decesului tatălui ei.

Stresul post-traumatic (PTSD) este o tulburare care se caracterizează prin reexperimentarea unui eveniment traumatic extern, însoţită de simptome de excitaţie crescută şi de evitare a stimulilor asociaţi cu trauma.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg