Kim Kardashian a devenit mămică

1 54262 original jpg jpeg

Cu toate că a născut cu cinci săptămâni mai devreme, vedeta a adus pe lume o fetiţă frumoasă şi sănătoasă, care-i seamănă leit. Familia Kardashian este încântată de faptul că noua sa membră este varianta în miniatură a lui Kim: are părul negru şi are trăsăturile fizice ale mamei.

Fiica lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West s-a născut pe cale naturală,la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles,unde au venit pe lume şi Penelope şi Mason,copiii surorii lui Kim,Kourtney Kardashian. Kanye a fost alături de proaspăta mămică atunci când s-a născut fiica lor,care cântăreşte 2,2 kg.

Încă nu se ştie ce nume au ales Kim şi Kanye pentru fetiţa lor,dar surse din apropierea vedetelor au declarat,pentru E! News,că în săptămânile premergătoare naşterii Kim a spus că numele fetiţei începe cu litera K. De asemenea,părinţii îşi doresc şi ca al doilea prenume al copilului lor să fie Donda-aşa cum o chema pe regretata mamă a lui Kanye.

Cu câteva săptămâni în urmă,Kim Kardashian anunţa că aşteaptă o fetiţă,ocazie cu care vedeta de la E! a declarat:“Cine nu-şi doreşte o fetiţă? Sunt minunate! Şi ştiu că şi Kanye şi-a dorit dintotdeauna o fiică!”

Atât pentru Kim (32 de ani),cât şi pentru rapper-ul Kanye West,este primul copil. Cuplul a fost destul de discret privind această relaţie,care a devenit publică în urmă cu un an,când cei doi s-au afişat împreună în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Mai târziu,pe 30 decembrie 2012,Kanye a anunţat că vor deveni părinţi,în timpul unui concert pe care acesta îl susţinea la Atlantic City.

Telespectatorii din România vor putea urmări momente emoţionante legate de sarcina lui Kim Kardashian în sezonul 8 al show-uluiKeeping Up With The Kardashians,care începe duminică,21 iulie,de la ora 21:00,în premieră numai la E!Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg