Kim Kardashian a devenit miliardară. Din ce a făcut bani vedeta americană

1 shutterstock 1102507502 1 jpg jpeg

Kim Kardashian este, oficial, una dintre miliardarele lumii. Starul american a fost inclus pentru prima dată în lista Forbes a miliardarilor lumii. Banii câştigaţi de Kim Kardashiar au provenit din două afaceri majore: brandul de produse de înfrumuseţare KKW Beauty şi linia de lenjerie modelatoare SKIMS.

 La aceastea s-au adăugat sumele pe care le-a obţinut în urma apariţiilor televizate. Averea lui Kim Kardashian, estimată în prezent la un lioard de dolari, a înregistrat un salt în ultimele luni, potrivit Forbes. În octombrie anul trecut, vedeta avea o avere evaluată la 780 milioane de dolari.

Forbes a apreciat marţi veniturile provenind din KKW Beauty la aproximativ 500 de milioane de dolari, iar cele din SKIMS la 225 de milioane de dolari, relatează Agerpres. Reuşita vedetei din show-ul reality TV ''Keeping Up with the Kardashians'' vine la aproximativ doi ani după ce sora ei vitregă, Kylie Jenner, a fost inclusă de Forbes în topul miliardarilor după succesul brandului ei de cosmetice.

În luna aprilie 2020, Forbes a anunţat că soţul lui Kim Kardashian, rapperul şi antreprenorul Kanye West, de care vedeta de reality-show a cerut oficial divorţul în acest an, devenise miliardar, cu o valoare a averii nete estimată la 1,3 miliarde de dolari. West a trimis ulterior un mesaj către Forbes, susţinând că cifra ar fi mult mai mare. ''Nu este un miliard'', a scris West. ''Sunt 3,3 miliarde, pentru că nimeni de la Forbes nu ştie să numere'', a adăugat rapperul.

Luna trecută, Bloomberg a scris că valoarea netă a averii lui West ar putea depăşi în prezent 6 miliarde de dolari. 

FOTO Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg