La ce vârstă a inventat Elon Musk primul joc video şi în ce a investit banii. Ciocolata, muza lui în afaceri

1 elon musk jpg jpeg

Când spui Elon Musk, te referi la una dintre minţile sclipitoare care a ajutat economia globală să se dezvolte cu ajutorul tehnologiei. Fondatorul „Space X‟, care în prezent lucrează la o tehnologie menită să înlocuiasă limbajul uman, a fost de mic inventiv şi a reuşit încă de la o vârstă fragedă să îşi impresioneze prietenii cu creaţiile sale.

Nativ din Africa de Sud, Elon Musk a ajutat întreaga populaţie globală cu invenţiile sale. Miliardarul a declarat pentru presa internaţională că, în trecut, lucra sute de ore pe săptămână sub biroul său sau chiar mai mult, pentru a-şi atinge obiectivele. Muncitor a fost încă de mic. În copilărie, Musk îşi impresiona prietenii cu invenţiile sale video şi le vindea acestora ciocolată, fără să ştie părinţii lui.

La 10 ani, Musk a învăţat singur limbajul de programare

Pasiunea lui Musk pentru calculatoare a început încă de la vârsta de 10 ani, când a văzut pentru prima oară un computer. Pe atunci, nu existau mulţi profesori de informatică şi a învăţat singur limbajul de programare. După doi ani de studii, la vârsta de 12 ani, a dezvoltat un joc cu temă spaţială pe care la numit „Blastar‟. Spiritul antreprenor şi-a spus cuvântul de pe atunci, deoarece Musk a vândut jocul unei reviste de tehnologie pentru suma de 500 de dolari. Tânărul antreprenor a fost impresionat că a primit această sumă, iar acest lucru l-a motivat să continue invenţiile.

2 elon musk copil jpg jpeg

(Elon Musk în copilărie)

Ciocolata, pasiunea fondatorului „Space X‟

Băiatul cu ambiţii măreţe nu s-a oprit aici! În urma „tranzacţiei

, Musk s-a gândit că ar putea investi banii într-un aparat de vândut ciocolată, chiar lângă şcoala unde el şi fratele său mai mic, Kimbal studiau. Din păcate, speranţele lor au fost spulberate de părinţi, care nu şi-au dorit să îşi dea acordul pentru acest lucru, iar cei doi fraţi au rămas doar cu multă ciocolată pe care au vândut-o ulterior colegilor de şcoală, fără să ştie părinţii. Musk a rămas încă de pe atunci cu pasiunea pentru dulciuri, deoarece în anul 2018, fondatorul „Space X

 a declarat că îşi doreşte să deschidă o fabrică de dulciuri care să se numească „Cryptocandy

, după criptomonede. Fabrica „Cryptocandy

 ar putea produce în viitorul apropiat „chocolate bitcoins

 (bitocoini de ciocolată) sau „space rocks

 (roci spaţiale de ciocolată).

Sursă foto: Shutterstock, Blongmantra.net Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg