Lady Gaga, probleme psihologice după încheierea filmărilor „House of Gucci‟. Cu ce s-a confruntat artista

lady gaga 1 jpeg

Zilele trecute, un eveniment important a avut loc, la Londra, pe covorul roşu – premiera filmului „House of Gucci‟. Lady Gaga, o prezenţă remarcabilă, s-a declarat mulţumită de final, mai ales că rolul ei nu a fost deloc uşor de jucat.

Artista Lady Gaga a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a intra în pielea Patriziei Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci. Personajul său controversat a fost condamnat în anul 1998 pentru că a plătit un asasin să îl omoare pe Maurizio, interpretat de Adam River.

Inspirat din fapte reale, rolul său a fost dificil, mai ales că artista a declarat că s-a pregătit mai mult de nouă luni pentru a intra în pielea personajului. Mai mult, studiul pentru acest rol a durat trei ani, aşa cum ea însăşi a declarat într-un interviu pentru publicaţie Vogue:

stanga
dreapta
2 house of gucci jpg jpeg
3 actorii din house of gucci jpg jpeg

„Au trecut trei ani de când am început să lucrez la acest rol şi, vă spun sincer, am vorbit cu un nou accent, timp de nouă luni. Nu m-am rupt niciodată de acest personaj. Am rămas cu el. M-am vopsit blondă şi am început să trăiesc într-un mod în care, începeam să observ cum puteam să fac bani din orice‟, a povestit artista.

Citeşte şi: Cum arată Lady Gaga în rolul moştenitoarei imperiului Gucci, care şi-a executat soţul 

De asemenea, Lady Gaga, pe numele său real, Stefani Joanne Angelina Germanotta, a declarat că în timpul acestei experienţe s-a gândit mereu la originile sale italiene şi la strămoşii săi:

„Pentru mine, realizarea acestui film a fost o experienţă, pentru că în fiecare minut, al fiecărei zile, m-am gândit la strămoşii mei din Italia şi la ce au trebuit ei să facă pentru ca eu să pot avea o viaţă mai bună. Am vrut doar să îi fac mândri, motiv pentru care am luat decizia să fac spectacol, să arăt ca o femeie adevărată, nu ca o femeie rea‟, a completat cântăreaţa.

Viaţa lui Gucci, impact puternic asupra sănătăţii sale mintale 

Lady Gaga a dezvăluit pentru Vogue că a luat atât de în serios rolul Patriziei, încât a avut tulburări psihice, după terminarea filmărilor:

„Am avut unele dificultăţi psihologice, la sfârşitul filmărilor. Eram fie în camera mea de hotel trăind şi vorbind ca Reggiani, fie pe platou, trăind şi vorbind ca ea. Îmi aminesc că am ieşit într-o zi în Italia, cu o pălărie să fac o plimbare. Nu mai făcusem o plimbare de vreo două luni şi am intrat în panică. Am crezut că sunt pe platoul de filmare‟, a povestit artista.

Citeşte şi: Ce crede cu adevărat Barbra Streisand despre Lady Gaga. Se anunţă un conflict între cele două? 

Distribuţia este plin de actori cunoscuţi la nivel internaţional. Printre cei care joacă în „House of Gucci‟ se numără: Salma Hayek, Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, dar şi românca Mădălina Diana Ghenea. Filmul va intra în cinematografie pe data de 24 noiembrie.

3 actorii din house of gucci jpg jpeg

Sursă foto: Pinterest, InstagramRecente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg