Lana Wood, fostă Bond Girl, despre relaţia cu Sean Connery: „Am ţinut totul secret‟

1 lana wood jpg jpeg

Actriţa Lana Wood a jucat-o pe Plenty O’ Toole în filmul James Bond, „Diamonds are Forever‟. Pe marile ecrane, între ea şi actorul Sean Connery, chimia era evidentă, dar ce s-a întâmplat în spatele camerelor?

Actorii care formează un cuplu atât pe marile ecrane, cât şi în viaţa reală nu reprezintă un lucru neobişnuit la Hollywood. Unii dintre ei, se cunosc la filmări, iar apoi ajung să aibă relaţii de scurtă durată, iar alţii, chiar ajung să se căsătorească şi să fie fericiţi ani de zile. Aşadar, nu ar fi surprinzător ca şi cel puţin un James Bond să fi avut o relaţie, în afara camerei, cu o „Bond Girl‟. Să fie cazul şi Lanei Wood cu Sean Connery?

Într-un interviu pentru Fox News, actriţa a împărtăşit detalii despre relaţiei ei cu Connery şi a explicat că îl cunoştea pe actor, înainte să lucreze pentru „Diamons Are Forever‟, deoarece aveau prieteni comuni.

Citeşte şi: FOTO Cum arată acum fetele lui Bond, femeile frumoase şi puternice care i-au fost alături agentului 007

„L-am cunoscut cu ani în urmă. Iubitul meu de  atunci era producătorul de film Jerome Hellman, bun prieten cu Sean. Am fost invitaţi la cină, la el acasă, şi îmi amintes că era distractiv. Era foarte magnetic. Era foarte carismatic şi ne-am simţit grozav. M-am simţit atât de confortabil cu el… Eram complet în largul meu. Aşa că, atunci când l-am văzut pe Sean în prima zi de filmare, am fost foarte încântată. Eu eram ca o epavă nervoasă pe platorile de filmări‟, a spus actriţa.

În cadrul interviului, Wood a recunoscut că prietenia lor s-a transformat într-o idilă, de scurtă durată. Primul pas l-a făcut chiar actorul Sean Connery: „Am ieşit la cină, apoi ne-am întâlnit. De fapt, am început să avem o aventură, înainte de a începe filmările, dar am ţinut totul secret. Niciunul dintre noi nu era căsătorit în acel moment‟.

Întâmplător, în anul în care s-a lansat filmul „Diamons Are Forever‟, Connery s-a separat de soţia lui, Diane Cilento, iar, mai târziu, au hotărât să divorţeze: „Îmi amintesc că am fost foarte jenată atunci când a trebuit să facem scenele de dragoste, pentru că nu voiam să anunţăm lumea de relaţia noastră. Trebuia să fiu o actriţă bună, dar să nu pară că sunt prea convingătoare‟, a subliniat Wood.

Citeşte şi: Judi Dench, starul din „James Bond” încearcă să ignore o boală oculară. Cum reuşeşte să-şi înveţe replicile 

Lana Wood s-a mulţumit doar să aibă o aventură cu Sean. A spus pentru Fox News că a decis să întrerupă aventura cu actorul, deoarece era îndrăgostită de altcineva: „La acea vreme, eram îndrăgostită de compozitorul Leslie Bricusse şi am simţit că trebuie să îi spun lui Sean că această relaţie nu va continua, deoarece eu eram foarte îndrăgostită de Leslie. Când i-am spus, el doar mi-a zis: Înţeleg complet, iar asta a fost tot. Am plecat şi am terminat filmarea‟, a spus Lana.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg