Legătura lui Volodimir Zelensky cu ursul Paddington. Ce au în comun preşedintele ucrainean şi personajul animat

1 film urs jpg jpeg

Bărbatul care simbolizează în aceste clipe curajul, fiind nevoit să reziste agresiunii militare ruse, are o legătură despre care nu mulţi ştiu cu ursul Paddington.

StudioChanal a confirmat detaliul remarcat de mulţi în spaţiul virtual. Este „revelaţia zilei‟!, scrie theindependent.co.uk.

Ursul Paddington este un personaj din literatura englezească pentru copii, care a făcut cunoştinţă cu publicul cititor în urmă cu 63 de ani, pe 13 octombrie 1958. Prima carte a fost semnată de Michael Bond şi ilustrată de Peggy Fortnum.

Imaginea ursului nu s-a modificat semnificativ de-a lungul timpului, însă notorietatea personajului din producţiile cinematografice „Paddington” şi „Paddington 2” a crescut foarte mult. Asta şi datorită poveştii de viaţă, dar şi a aspectului. Inclusiv vocea ursuleţului spune o poveste. În Ucraina, fanii animaţiilor au putut viziona filmele dublate de voci cunoscute în ţară, iar pentru glasul celebrului urs a fost ales nimeni altul decât însuşi preşedinţele ucrainean de astăzi.

Discuţiile au izbucnit duminică pe reţelele sociale, şi totul a pornit de la o postare făcută pe Twitter de Franklin Leonard/„Black List‟, cum că Volodimir Zelensky, preşedintele Ucrainei şi omul văzut acum în întreaga lume drept un lider neînfricat, a fost vocea ursul Paddington, versiunea ucraineană a filmului de animaţie de succes din 2014.

Producătorii de la StudioCanal au confirmat informaţia pentru The Hollywood Reporter, adăugând că Volodimir i-a dat voce ursului atât în „Paddington‟ (2014), cât şi în „Paddington 2‟ (2017), filmele înregistrând succese răsunătoare.

Revelaţia că unul dintre preşedinţii lumii este în spatele vocii ursului peruan iubitor de marmeladă nu se potriveşte cu peisajul tulburător al ultimelor zile, dar nu trebuie uitat trecutul profesional şi modul cum a ascensionat Zelensky.

Înainte de a deveni preşedinte, Volodimir Zelensky a fost unul dintre cei mai populari şi de succes comedianţi din Ucraina şi protagonistul mai multor filme şi seriale TV. În serialul de satiră politică de mare succes „Servant of the People‟, Zelensky joacă rolul unui profesor care devine întâmplător preşedintele Ucrainei – după ce un videoclip cu el strigând împotriva corupţiei a devenit viral. Partidul politic de bază al lui Zelensky, numit şi „Servitorul Poporului‟, a fost lansat pe fondul succesului emisiunii. Mai mult, Zelensky a câştigat, de asemenea, versiunea ucraineană a show-ului de divertisment „Dancing with the Stars‟, în 2006.

@shutterstock, StudioChanal



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg