Leonardo DiCaprio nu vrea să se însoare!

1 48446 original jpg jpeg

DiCaprio şi modelul israelian Bar Rafaeli s-au despărţit după o relaţie de cinci ani. Motivul? Niciunul dintre ei nu voia să se căsătorească.

De săptămâna trecută,actorul Leonardo DiCaprio e singur,după ce a pus capăt poveştii de dragoste cu manechinul Bar Rafaeli. Cei doi s-au despărţit într-un mod amiabil,dintr-un motiv care unora le va părea absurd:niciunul dintre ei nu era interesat să se căsătorească.

"Despărţirea lor a fost amiabilă, ei au rămas în continuare prieteni şi continuă să vorbească unul cu celălalt. Consideră că s-au maturizat în feluri diferite şi vieţile lor au mers pe drumuri diferite. Niciunul nu este pregătit pentru o căsătorie, amândoi sunt foate ocupaţi cu carierele lor",a declarat o sursă pentru New York Post,preluat de Mediafax.

Recent,Leo declarase că s-ar putea să nu se-nsoare niciodată,dat fiind numărul mare de căsătorii pe care le vede destrămându-se în jur. “Nu ştiu dacă mă voi căsători vreodată. Am văzut prea multe căsnicii,despre care se spunea că erau fericite,destrămându-se. Am fost la fel de şocat ca toţi ceilalţi. Nimeni nu poate să privească căsniciile altor oameni şi să le judece. Nu cunosc vieţile particulare ale actorilor cu care lucrez. Ştiu doar dacă ei sunt actori buni sau regizori buni",spunea atunci DiCaprio.

Acotrul şi modelul israelian nu au avut niciodată o relaţie liniştită şi nu sunt la prima despărţire. Şi în 2009 ei şi-au anunţat în presă despărţirea si timp de şase luni au locuit separat. Nu i-a ţinut mult. Anul trecut s-au împăcat,pentru ca anul ăsta să se despartă din nou. Nu lipsesc vocile care susţin că cei doi se vor împăca şi acum.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg