Leonardo DiCaprio şi-a salvat cariera refuzând un rol „capcană‟. Despre ce personaj este vorba?

2 leonardo dicaprio jpg jpeg

Obţinerea unui rol la Hollywood poate fi un pas uriaş în cariera unui actor, însă şi refuzul de a interpreta un personaj pe marile scene hollywoodiene poate aduce mari beneficii. Aceşti actori au simţit-o pe pielea lor!

Să faci parte din distribuţia unui film care se anunţă a fi unul de succes, dar care eşuează în box office poate fi un lucru dificil de conceput, mai ales dacă eşti un actor cu renume. În timp ce unii actori au avut de suferit din cauza asumării unui astfel de rol, la polul opus s-au aflat cei care au fost ocoliţi de ghinion şi care au refuzat propunerile producătorilor, atunci când a trebuit. Iată cine sunt actorii care şi-au salvat cariera, refuzând să apară în anumite filme!

Russell Crowe

Actorul Russell Crowe a refuzat un rol din „Cutthroat Island‟, o peliculă în care s-a investit aproximativ 100 de milioane de dolari, dar care a avut profit doar 10 milioane de dolari. Lui Russell Crowe i s-a propus să joace rolul principal, personajul cu numele William Shaw, care a ajuns să fie jucat pe Matthew Modine.

Drew Barrymore

Actriţei Drew Barrymore i s-a propus rolul principal al lui Nomi Malone în drama erotică a lui Paul Verhoeven, „Showgirls‟. Barrymore nu a fost interesată de rol, din cauza nudităţii excesive la care urma să fie supusă. Cu toate acestea, cu doar trei ani mai devreme, Barrymore a jucat în thrillerul erotic, „Poison Ivy‟.

Citeşte şi: Drew Barrymore este împotriva educaţiei parentale: „Nu vreau să relaţionez cu falsitatea”

Leonardo DiCaprio

Potrivit „The Hollywood Reporter‟, Leonardo DiCaprio a fost în discuţii pentru a-l juca pe Anakin Skywalker în „Războiul Stelelor‟, însă actorul a refuzat. Deşi filmul s-a dovedit a fi unul de succes, Leonardo a declarat că a simţit că ar fi eşuat: „Eu pur şi simplu nu m-am simţit pregătit să fac acel pas, în acel moment. Eşuam‟, a spus actorul.

Matthew McConaughey

Actorul Matthew McConaughey a avut curajul să refuze una dintre cele mai mari oferte ale carierei sale - un salariu de 14,5 milioane de dolari. Actorul nu a dezvăluit ce comedie romantică a refuzat, dar a spus clar că nu a fost interesat să joace într-un film, care s-a dovedit a fi un eşec. „Am refuzat oferta. Nu puteam face ceea ce îmi doream, nu aveam de gând să fac ceva ce nu mi se potriveşte, indiferent de preţul oferit‟, a scris el, în „Greenlights‟.

Citeşte şi: Matthew McConaughey, despre tatăl său: „Nimeni şi nimic nu-l putea ucide, cu excepţia mamei”

Sursă foto: ShutterstockRecente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg