Lidia Buble, declaraţie de iubire pentru mama ei în "Sărut mâna, mamă!"

1 80079 original jpg jpeg

Lidia Buble este, fără doar şi poate, o artistă complexă, care a reuşit să uimească, de fiecare dată, cu fiecare single lansat. 

Acum, talentata cantăreaţă îşi surprinde publicul cu cea mai sensibilă piesă din cariera ei, "Sărut mâna, mamă!", o declaraţie de iubire spusă pe note muzicale, atât pentru mama ei, cât şi pentru toate mamele din lume. Single-ul, o producţie EpiQ Records, este însoţit de un videoclip emoţionant regizat de TrandaFilm, în care Lidia ne prezintă o realitate pe care mulţi dintre noi o trăim, şi anume, timpul pe care uităm să-l mai alocăm persoanei care ne-a dat viaţă.

"Gasca de la EpiQ Records a reuşit să pună tot amalgamul emoţiilor mele pe note muzicale, de dragoste pură. Mi-e greu să cânt live piesa, pentru că mă podidesc lacrimile. Sper să vă fac şi pe voi părtaşi la cea mai frumoasă declaraţie de iubire pe care o poţi face celei ce ţi-a dat viaţă. Nu uita că timpul se scurge prea repede între rotiţele vieţii noastre şi, cât încă nu e târziu, pune telefonul la ureche şi sopteşte sincer 'Sărut mâna, mama!'", declară Lidia Buble.

Artista lucrează intens, alături de echipa ei de producţie, EpiQ Records, la primul ei album, pe care-l va lansa în toamna acestui an. Prima piesă de pe album a fost "Cămaşa", hit care a fost No. 1 încă din prima lună a anului 2018, iar cea de-a doua este "Sărut mâna, mamă!". Urmează multe alte surprize, dar şi un alt vibe din partea Lidiei, pe plan profesional.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg