Lidia Buble lansează videoclipul "Mă cerţi", feat Adrian Sina

1 68641 original jpg jpeg

După ce le-a spus şi fetelor că noi simţim la fel, două hituri incontestabile pe care le-a lansat până acum, Lidia Buble lansează piesa "Mă cerţi", o nouă colaborare cu Adrian Sina.

Ca în cazul celorlate single-uri lansate de către Lidia,Adrian Sina este şi compozitorul acestei noi piese,de această dată alături de Cojocaru Anca şi Andrei Vitan.

Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi o aduce pe Lidia Buble într-o poveste modernă,tânără,amuzantă şi cool,o poveste de dragoste din care nu lipseşte sarea şi piperul. 

"Am reuşit, alături de Adi Sina, să transpunem o frumoasă poveste de dragoste, cu bune şi rele, să subliniem şi acele momente de 'ceartă', fără de care nu ne putem lipsi, atunci când iubim şi suntem iubiţi. Îmi doresc ca bublişorii mei să se îndrăgostească de 'Mă cerţi' şi, cu ajutorul lor, să devină hit. Voi certaţi din şi în iubire? Dacă da, iertaţi repede?",declară Lidia Buble. 

"MĂ CERŢI este o piesă pop superbă, cu o încărcătură mare, care vorbeşte despre momentele acelea în care îndrăgostiţii se ceartă din prea multă iubire. Vocea Lidiei transpune excelent povestea cântecului. Sunt sigur că toţi ne vom regăsi în versurile piesei",a mărturisit Adrian Sina. 

2015 a fost un an cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube pentru Lidia. Artista a cucerit topurile muzicale cu hitul "Le-am spus şi fetelor",în colaborare cu Amira. Lansat în luna septembrie,videoclipul "Le-am spus şi fetelor" a adunat până în prezent peste 26 de milioane de vizualizări şi a ocupat săptămâni la rând primele poziţii în topurile radio şi TV din România.

Vezi noul videoclip Lidia Buble-"Mă cerţi",feat Adrian Sina aici:



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg