Lisa Jakub urma să fie exmatriculată, însă Robin Williams a salvat-o. Actorul i-a trimis directorului o scrisoare emoţionantă

1 lisa jakub jpg jpeg

Robin Williams a făcut parte din categoria actorilor care au ştiut cum să aducă la viaţă numeroase persoanje şi pe care, ulterior le-a făcut celebre în întreaga lume. După moartea sa neaşteptată din anul 2014, au ieşit la suprafaţă multe lucruri mari pe care îndrăgitul comediant le-a făcut. Unul dintre ele este şi cazul actriţei Lisa Jakub, căreia Robin i-a salvat cariera.

Oamenii care au lucrat cu Robin Williams au ştiut că inima lui era la fel de mare ca sufletul personajelor sale. De exemplu, puţini ştiu că Williams a improvizat un spectacol de comedie într-un parc pentru copii sau că era întotdeauna blând cu micii actori de pe platourile de filmare. Prietenii şi familia lui Williams ştiu că nu va mai exista altul ca el, după cum ei înşişi au declarat. Iată o parte dintre lucrurile pe care actorul le-a făcut pentru cei din jurul lui!

„Încerca să ne facă să uităm că eram bolnavi‟ 

Cameron Brooke Stanley avea doar 7 ani atunci când a apărut în filmul „Patch Adams‟. Ea, la fel ca alţi actori pacienţi din film, lupta activ cu cancerul. Avea o tumoră la rinichi pentru care făcea tratament cu radiaţii şi chimioterapie. Potrivit ei, glumele lui Robin Williams i-au făcut viaţa mai uşoară, în acele vremuri. Ea a spus despre regretatul actor, pentru ABS News:

stanga
dreapta
4 patch adams jpg jpeg
2 jumanji jpg jpeg
3 mrs doubtfire jpg jpeg

„Era o persoană atât de bună, încât şi pe platourile de filmare, când nu filmam, încerca să ne facă să uităm că eram bolnavi…Nu se comporta ca o stea mare. Se comporta ca unul dintre noi. Chiar şi în timpul prânzului stăteam cu toţii la masă afară, iar el alerga să ne aducă limonadă. Voia să facă să râdă pe cineva care era trist. Era atât de minunat‟ , a spus ea.

Robin Williams l-a învăţat pe Bradley Pierce cum să mediteze

Bradley Pierce l-a jucat pe Peter în filmul „Jumanji‟, din anul 1995. Pentru că personajul lui Pierce trebuia să semene cu o maimuţă, actorul era nevoit să stea ore întregi pe scaunul de la machiaj. Pentru a-l ajuta pe Pierce să facă faţă protezelor incomode şi machiajului strident, Williams l-a învăţat pe actor, care era un copil pe atunci, cum să mediteze:

„Robin intra şi stătea în rulota de machiaj pentru a-mi ţine companie. El avea mai multă experienţă, aşa că mi-a vorbit despre modalităţile de a mă calma. Sunt foarte puţini actorii care dezvăluie aceste secrete. Cred că a făcut parte din natura lui Williams de a fi generos, amabil şi grijuliu‟ , a spus actorul.

Cum a salvat-o pe Lisa Jakub, actriţa din Mrs. Doubtfire

Lisa Jakub, cea care a interpretat personajul Lydia Hillard, în Mrs. Doubtfire, a fost exmatriculată de la liceu pentru că absenta prea mult, din cauza filmărilor la care trebuia să fie prezentă. Când Williams a auzit acest lucru, el i-a trimis imediat o scrisoare directorului şcolii, în care i-a scris că „este dornic ca această domnişoară să înveţe‟. El a subliniat în scrisoare că Lisa va aduce un plus de valoare clasei, datorită experienţelor sale din lumea reală, numind-o „un atu pentru orice sală de clasă‟. Directorul şcolii a publicat această scrisoare după moartea lui Williams şi a spus că acest gest a avut un mare impact asupra sa.

Sursă foto: Pinterest Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg