Lisa Marie Presley a aflat de moartea lui Michael Jackson în cea mai ciudată zi din viaţa ei. Cine i-a dat vestea?

1 presley jackson jpg jpeg

Lisa Marie Presley şi Michael Jackson au şocat o lume întreagă în 1994, când au anunţat că şi-au unit destinele la numai câteva zile după pronunţarea divorţului fiicei lui Elvis de scientologul Danny Keough.

După cum ne informează Us Weekly, Jackson s-a împrietenit cu Presley în timpul unui scandal-monstru, iscat de acuzaţiile care-i erau aduse Regelui Pop de agresiune sexuală asupra băiatului de 13 ani Jordan Chandler. Vorbeau adesea la telefon, iar propunerea lui Michael de-a se însura cu Lisa a venit când ea era încă măritată cu Keough. “Sunt foarte îndrăgostită de Michael. Îmi dedic întreaga viaţa să-i fiu soţie”, a declarat, la acea vreme, Presley prin intermediul unui comunicat de presă.

Mariajul celor doi n-a durat prea mult, după cum ştim cu toţii. Până în decembrie 1995, cei doi soţi se despărţiseră, iar Lisa a depus actele de divorţ în ianuarie 1996, la numai un an şi jumătate de la nunta lor, susţine CNN. Se pare că relaţia lor n-a rezistat presiunii la care o supunea dependenţa lui Michael de pastile.

Chiar şi-n ziua de azi, există destui care să susţină că Regele Pop şi fiica Regelui Rock and Roll s-au căsătorit doar de ochii lumii. Însă Lisa ne-a asigurat pe toţi că relaţia lor n-a fost o păcăleală, în ciuda faptului că a fost destul de “neobişnuită”, după cum a numit-o chiar ea. În concluzie, e posibil ca singurul copil al lui Elvis să fi avut sentimente pentru superstarul pop. Şi atunci cum a suportat oare dispariţia bruscă şi prematură a fostului ei soţ?

În tot procesul de vindecare, care a urmat morţii lui Michael Jackson, Presley a învăţat să se distanţeze de fostul ei soţ şi de relaţia pe care o avuseseră. Totuşi, chiar şi aşa, s-a simţit devastată de vestea dispariţiei lui MJ, care s-a întâmplat chiar “în cea mai ciudată zi” a vieţii ei.

Pe 25 iunie 2009, Lisa Marie Presley se afla în Marea Britanie. Chiar înainte de-a afla de moartea fostului ei partener, şi-a dat seama că era o zi complet altfel. “Nu ştiu de ce, dar a fost cea mai ciudată zi din viaţa mea. Am plâns tot timpul. Iar eu nu fac asta de obicei”, şi-a amintit vedeta. “Am încercat să lucrez, m-am întors acasă şi, pur şi simplu, îmi tăiam mâncarea în farfurie plângând…”, a adăugat ea.

Michael a fost pronunţat mort la 14.26, ora Americii, când era noapte în Marea Britanie. După cină, Lisa şi-a propus să-şi încheie ziua. “Voiam să mă duc sus în dormitor, să mă bag în pat, să mă uit la ceva la TV şi să mă opresc din plâns”, i-a mărturisit acesta lui Oprah Winfrey în 2010.

Însă ziua parcă de-abia începea. Mesajele au început să curgă pe telefonul ei, întrebând-o toţi apropiaţii dacă se simţea bine. Primul SMS a fost de la prietenul ei John Travolta. Confuză, l-a întrebat pe actor ce se întâmpla de o întreba dacă era bine.

Aşadar Travolta a informat-o pe Presley despre moartea lui Michael Jackson, iar reacţia ei a fost “de şoc adevărat, total. Nici măcar n-am plâns… eram distrusă, distrusă!...”, a conchis aceasta.

Foto - InstagramRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg