Lucrul neobişnuit pe care Gwyneth Paltrow l-a dezvăluit despre copiii ei: „Le place de mine atunci când port blugi‟

gwyneth paltrow jpeg

Zicala „aşchia nu sare departe de trunchi‟ i se potriveşte perfect lui Apple Martin, fiica lui Gwyneth Paltrow. Tânăra, în vârstă de 17 ani, a moştenit trăsăturile angelice ale mamei sale, iar presa scrie că ar fi încântată să îi calce pe urme în industrie. Deşi relaţia dintre Apple şi Gwyneth este foarte bună, Gwyneth a uimit pe toată lumea cu o declaraţie suprinzătoare despre fiica ei.

Gwyneth Paltrow are în palmares o carieră impresionantă, dar şi o familie pe măsură. Apple şi Moses sunt copiii pe care modelul îl are cu fostul său partener, Chris Martin, cântăreţul de la Coldplay. Deşi Gwyneth şi Chris s-au despărţit, ei se înţeleg de minune, de dragul copiilor, aşa cum ei înşişi au declarat, în repetate rânduri.

Gwyneth are o relaţie model cu cei doi copii ai săi, în special cu fiica sa, Apple, care este o adolescentă în toată regula. Apple îşi doreşte să devină celebră, la fel ca mama sa şi are toate şansele să devină un model sau o actriţă cunoscută, deoarece trăsăturile sale angelice o vor ajuta pe ecran. De asemenea, Apple este implicată şi în afacerea cu bijuterii a lui Gwyneth şi o ajută pe aceasta cu promovarea colecţiilor de bijuterii preţioase cu aur şi / sau diamante.

Citeşte şi: Meryl Streep, ajutată de Gwyneth Paltrow în bucătărie. Celebrităţi care locuiesc în aceleaşi cartiere exclusiviste 

Putem spune că au o relaţie model, însă, în cadrul emisiunii „Watch What Happens Live‟, a lui Andy Cohen, Gwyneth a dezvăluit că Apple nu doreşte să o vadă pe mama sa, într-o anumită ipostază.

În ciuda fapului că Gwyneth a jucat în zeci de filme cunoscute şi chiar a câştigat şi un Oscar pentru interpretarea ei din „Shakespeare in Love‟, Paltrow este doar mamă în ochii copiilor ei şi nu o actriţă:

„Apple nu m-a văzut niciodată jucând într-un film. Cred că din cauză că nu i-a plăcut niciodată să mă vadă la TV sau poate pentru că nu i-am arătat eu un film cu mine. Pur şi simplu nu a făcut-o. Este cam ciudat, dar e adevărat. Copiilor mei le place de mine atunci când port blugi şi când le fac gustări. Ei cred că partea celebră a mea este oarecum ciudată‟, a declarat actriţa.

Citeşte şi: Ce tradiţie neobişnuită respectă Gwyneth Paltrow de ziua fiicei sale. Dovada că este o mamă modernă

De asemenea, Paltrow a dezvăluit care sunt filmele pe care şi-ar dori să le vizioneze alături de fiica ei: „Probabil, cred că i-ar plăcea să vadă The Royal Tenenbaums. Cred că asta i-aş arăta.‟ 

The Royal Tenenbaums este o alegere surprinzătoare, deoarece acest film este unul dintre filmele actriţei cu cele mai mici încasări la box office.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg